有冇手足喺英國買過車?

90 回覆
1 Like 3 Dislike
我架垃圾1200cc落場玩賓州咩
睇你開幾快 我之前用9個fd 部smart for 2 落場都幾好玩。純粹睇你可以將部車limit 推到邊
有blackbox咪啦
下年搵你玩,平時b road 60幾入彎都夠我嚇鳩隔離位
英國飛車真係一流 budget 夠又可以remap下部車。如果你部行柴油/turbo改一改電腦又可以多幾十匹
仲要風景靚,隔離坐個識車之人吹下水,開窗吹風
香港真係冇得比
巴打飛開邊頭, 我近Portsmouth果頭。有機會想組班人去whales或者highland飛車
我係midlands
不過上個禮拜先揸左去portsmouth/ Southampton new forest嗰頭搵個frd
洗唔洗3個鐘一程
Hea住揸要,不過上個禮拜落大雨d人唔敢行快線,我快線踩到上90
之後就要收油因爲個blaackbox
係咪果d insurance company 加落去架車到果d 揸得好下年保費平?我保險就年年轉。好似唔轉唔會平得幾多。我第二年個quote同一間公司平50p比我 轉公司即刻平800磅。另外巴打如果買車保用meekat果個compare 網買會送你一年睇戲同d餐廳買一送一優惠 好撚正
d保費咁貴所以先裝,諗緊下年拆
之前唔知頭唔知路想買架08年335i,佢老母17萬一年保費,架車都係6萬
我少睇戲同出街食,我呢d窮撚用唔着d優惠
寶馬係貴d 我之前揸過部320i m sport coupe 都2000磅一年。你最好買d 4門無咁快但副引擎改裝潛力大既車返尼,比如新果代既BMW 18i其實係28i, 改好過一開始買部335i. remap 個價一定比保險平。不過有時佢個system好怪. 我想買部evolution但個保險重貴過BMW m3
我有諗過買返來sorn左佢,淨係落場,不過冇得跑公路又唔過癮
宜家唔諗換車,遲d搵到錢先自己買,唔想再洗老豆錢
我而家就改緊架車落場 。你有無睇過mx5,落場一流又平。保險應該都唔貴,你有無諗過
對日本車冇興趣,成日覺得唔夠力
每次睇車唔過300匹都唔會諗,自己又做過車房所以好想買架車返來大改
我就好中意日本車 而家整緊架z34加supercharger,打算tune到650匹
強帖留名
屌好想落來南邊搵你玩,你改車係咪燒錢咁燒
可以自己整就自己整,又可以學到野 有時無設備就迫住去車房。英國d車房好撚貴,唔計料人工成一百磅一個鐘。你有興趣玩車咪交換tg
點解咁多人係南邊
Bristol,
我部就係3000鎊,
insurance 1000鎊
填保險個陣我都唔肯定點填, 佢有問no claim insurance year, 但我之前一直冇車, 但有4-5年牌, 我都係填0.
如果填4-5, 應該再平D
洗唔洗換活塞連桿/波箱?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞