八字論命4

919 回覆
20 Like 10 Dislike
都沒有,事業和感情自從2011年之後直到現在都沒有轉好或轉壞的改變。
咁冥冥中可能注定做呢行 睇你想唔想考牌啦 想考牌咪咪入d 大consultant 訓練下先 平時再著紅紫綠色衫可以提升運勢

btw 係
1,雖然你今年成績唔年太差 應該可以入到心水科目 不過呢科唔係太適合你做 所以要考慮下
2, 今明兩年感情會出現阻礙 要小心留意

2019-2023年卯運 卯戌合火 今年己亥年 卯木有力 所以桃花運不錯
但你同佢有冇機會發展都要睇佢八字先知
不過佢平時會唔會中意著綠紅紫色衫架呢
睇你個盤應該都有桃花 係咪你之前比較內向 少出席社交活動?
學業方面今年係咪考dse?
17年是否有親人過身?
出生年月日時分:2001年11月24日下午3:55
出生地點:香港
職業:學生
問題:我想知我會喺香港讀大學定出年三月去澳洲讀?我依家仲未收到香港嘅大學嘅offer/interview (兩間大學都係報商科)

Thanksss 巴打
2020年頭至年中都有機會
如果你宜家去進修 而呢個課程對你將來進升有幫助既話 你都好應該去做
因2022事業運會開始轉好 到時會係你發揮既時候
好啦 做陣工程狗先
多謝巴打

同埋想問下第時我將來事業運係點 即係去到三十歲到中年果d時間咁
姻緣人緣運唔係冇
但可能因為你比較有性格同有原則 比人有冷漠既感覺 所以人緣上比較唔理想
如果可以改善呢點 例如做事感性化少少 得閒搞下gag 對人緣姻緣運上都可以有改善
除左要主動改變自己既條件外,另外都可以著多d 紅紫色衫都可以增加姻緣人緣運
唔知你既行業進昇前境係點
不過2019-2023年行官運 整體事業財運都會比之前好 尤其係2020-2021兩年表現會比較出色 要好好把握 結婚都可以係呢2年到結
另外 移民命雖然有 但在外地表現一般般
你冇底好難解釋你聽
簡單講 因航空業屬水 你又忌水 所以係呢行發展一般
唔怪得佢都合你眼緣 咁佢年紀同你一樣嗎?
有時想拍拖既話真係唔揀得太多
宜家有冇對象呢? 個個人會唔會成日著紅紫色衫架呢?
中年運勢比較反覆 時好時唔好 比較要小心識人 有d 運會幫你 有d運會起你飛腳
因你條命涉及兩個命盤 所以要驗盤
請問下 2017年 學業同姻緣上比較多阻礙?
可否提供正確既出生時分 等我睇下係咪岩時辰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞