八字論命4

919 回覆
20 Like 10 Dislike
工程
今年都可以試下 不過預計入到機會唔大
下個運2020-2024 申運 財官有力 到時轉到入政府工機會大增
姻緣方面 其實要知道另一半既八字先知同你夾唔夾
不過就咁睇 好大機會係下個運結到婚
出世年月日時分:1984年12月6日 下午12:00
出生地點:香港
職業:保險
問題:事業同姻緣
謝謝大師
工程都分好多種既 如果做電既工程發揮會較好
如果係其他工程 就做consultant 較好
而公務員都係好既選擇 所以兩行都岩做
行運方面 2018-2022年行戊運 合走官星 呢5年身名亨泰 財運尚可
又會咁岩 撞中我讀電機公程
又會咁岩 我得一間consultant公司請我

Ching 你都係工程既人?
2018-2022乙運 可旺官星 下一段感情較大機會係2020出現
只於事業方面 你黎緊會唔會進修或者其他計劃呢
你做緊政府既咩野post? 是否2015年入去做?
因為你條命涉及兩個盤 可唔可以講玩2017年或2018年有冇特別野發生
出世年月日時分:1997年7月14日 零晨一點左右
職業:學生
問題:姻緣和事業和學業
咁你想讀咩科呢
想讀航空管理
請問你事業上是否2014年後先轉好?2016年感情出現問題?
姻緣上之前係咪都有女朋友?
今年感情關係有d 複雜,可能會有三角既關係。
現時有冇對象呢?
出世年月日時分:1995年11月18日 午時
職業:學生 final year
問題:

想問事業同愛情

我讀環保出生,年頭申請咗份工無回音,政府工又miss咗,要等下次。所以好迷惘,想請ching指點迷津

另外,愛情運都想知道下,依家有拖拍但經常唔開心,好有阻滯咁,幾時會有好轉 定係會面臨分手.....

利申: 早幾日去咗車公廟拜太歲好想順利啲...

麻煩樓主了
補充出生時間 中午12:30
出世年月日時分:1987年11月17日 午時
職業:IT project manager
問題:
最快幾時再拖拍?會唔會今世都無得結婚

謝大師!
出生年月日時分:西曆19976年12月21日上午11時45分
職業:學生
問題:想問下事業方面同埋姻緣方面
感謝大師
晏就4點先岩 唔該大師
轉左工算唔算特別野呀?或者親人過身?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞