八字論命4

919 回覆
20 Like 10 Dislike
上個post推爆左 多謝大家支持 上次未睇到既巴絲可以係到重新排隊

歡迎各位巴絲發問問題 我會簡單咁睇 可追問一次 又或者有興趣都可以拎個盤出黎一齊研究下

覺得答到你問題既請比正皮 覺得算得唔好既請多多指教 但唔好比完負皮又唔出聲

格式

出生地點:
職業:
問題:越detail越好

出世時間最好有埋分鐘 方便計個真太陽時間 唔係既話算出黎既野有機會出入好大

如果想詳睇可以tg我 但要另外收費
https://t.me/cchauming
第一個留名支持!
出世年月日時分:1996年5月20日11時52分
出生地點:香港
職業:半職學生
問題:1.事業
2.姻緣
3.健康
3.感情
有勞巴打解答
係上午嗎?
對喔 謝謝
出世年月日時分:1998年8月4日14:15分
職業:學生
問題:姻緣和事業

感謝大師
出世年月日時分:1986年7月15日下午14:25分
職業:半政府工
問題:想問下黎緊幾年財運同埋姻緣?想知幾時有機會置業同結婚,其實個心想移民,想知有冇機會?

謝謝大師
出生年月日時分:西曆1997年8月15日上午11時45分
職業:學生
問題:想問下事業方面,適唔適合係現時讀緊嘅行業發展
同埋姻緣方面,大概幾時有拖拍
感謝大師
出世年月日時分:1981 05 14 14點45分
職業:自由工作
問題:姻緣 事業 財運

感激大師

呢個八字火太多 癸水雖通根 但力量唔夠 無助減輕火勢
2016-2020年行卯運 因卯木會生火 令火勢更猛 所以整體運勢較差 同同事關係唔好
2019年己亥年因已亥沖 事業感情上或會出現阻滯 健康方面都要留意皮膚眼部或血管既問題
多謝巴打解答 希望巴打身體健康
請問下事業上搵政府工成功嗎?
另外想問一問財運方面
依條命周圍搵人問,唔使問肯定有人批依條命係賤命,重要唔止一個人咁批
利申:鳩估
姓別:男

2018年6月19日下午

問:
1.健康
2.自身
3.天資

呢個八字為從殺格 可惜2019-2023都係行壬水運
所以事業都發揮唔到 桃花都唔太旺 2019己亥年 事業上都冇特別進展同會有爛桃花
冇追其他post 唔知其他人點斷 但係一般普通人其實都係呢d 八字架啦
你好,本人生於1992年9月8日,中午12點
想問工作,及姻緣
謝謝
其實條命算係唔認命的人
我估之前比人批到的多數都係健康差,感情差,淪落風塵一類,總之就有咁衰得咁衰,重要唔止係一個咁批

以前有條丙火命都係咁,曾經被人一句火炎土燥,賤命一條,咁樣一句一鎚定音
出世年月日時分:1992年9月8日 中午12點
職業:老師
問題:現時工作適不適合我,會不會轉工,姻緣誰是我的真命天子,何時結婚
謝謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞