[今期流行 流行會然迷禽之猛禽早日康復之又冇人開po?🔴🔵] 巴塞隆拿球迷討論區 (274)

1001 回覆
6 Like 29 Dislike
屌啦星
硬係有兩三條柒頭
成鳩日話我扮阿迷喺度單打
見一個完全封鎖一個算

我捧邊隊講真關佢柒事咩
我拉又然
又出拉 屌
睇完波圖大戰土超 可以訓了
想賣啦
除左出佢 我無咩意見 幾好
今場施利臣真係做到盡
至少拒絕左熱狗三個黃金機會

古天奴又中兩下柱咁無運

Alena幾好

後防要屌下 不過一老一嫩Miranda同Vermaelen都無乜大期望
而且風流波嘅野重點都是比Alba同pique抖下

國米自己都唔爭氣啦 佢贏到psv就收熱刺皮
Btw留意到馬會0-0讓返個首名比多蒙特

十六強自選左hard mode
要打蛆 鏝 PSG 拜仁(呢隊未confirm首名) 唯一好啲係打波圖
英超意假法甲德甲葡超冠軍任你揀
次名唔會中馬會熱刺
即係淨返史浩克04 猁 獌狗 里昂/薩克達 仲有Ajax/拜仁(少少機會)
肯定中猁
尋晚嗰球好撚勁,自己禁區爆出去,搶贏粒波,直接突破,cup一cup,入埋。

你諗下如果阿朗入到呢啲波,朗迷應該吹到佢上外宇宙
Aleñá: "We should not kill Dembélé. He has made errors but he already knows and he will correct them. We have to help him."

"Dembelé is a great player, we have to care for him and give affection. He has had failures but nothing to kill him, we're with him to death."

"The thing about Cillessen is admiring because every time he goes out he is spectacular, he is one of the best goalkeepers in the world, I hope he stays with us for a long time."

“It has been a very nice week on a personal level.”

講到好似佢老過丹咁
發現佢起腳前好中意Fake一下先黎射
但下下都咁做好易比人睇穿
真係咁易咩
佢左右腳都咁純熟 cup定射都係
琴晚華DEE咁樣擺陣,國米班人應該好想屌7佢
3隻手指=下次我遲3個鐘
有冇丹果球gift
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞