[今期流行 流行會然迷禽之猛禽早日康復之又冇人開po?🔴🔵] 巴塞隆拿球迷討論區 (274)

1001 回覆
6 Like 29 Dislike
關乜撚野事

仲有除左美斯同伊卡迪呢啲特別例子
邊個阿根廷仔唔係喺阿根廷起左朵先去歐洲

仲有河床小保加呢啲
世界上無其他比賽可以比得上佢地之間嘅打吡嗰種激烈競爭
突然間移師歐洲踢 點會唔吸引到成班大球星去睇

仲有小保加起碼Barrios同Nandez都唔係阿根廷人
仲有河床Quintero
佢哋各自喺國家隊都係大國腳

反而係河床小保加其實無乜幾多人真係夠踢阿根廷國家隊
河床個龍Armani,小保加隻Pavon囉
Pavon真係唔知點解會比人屌 根本同美沙兩個level

個個掛住睇美斯
Enzo Perez呢啲擺明過氣就唔講啦
蘭仙尼嗰啲就算啦 好得返又一年打唔打得返起又一回事
西咸都買左菲臘比安達臣取替左佢

最唔抵始終係Lo Celso
一分鐘落場都無 明明之前場場都打正選咁滯
Btw佢又入波
好明顯我勁過pavon多多聲
阿軍廷打比真係好顛
啲五五波下下飛住咁落腳
係咪話影帝同av 都傷咗?嚴唔嚴重?
今年正選有邊個係無傷過?
傷咗大半
PK是唔會傷的
力架無傷但係又遲到
where
佢地兩隊打就好似係南美國家打比皇馬對巴塞咁
仲要係自由盃決賽, 係南美地位等同歐聯決賽咁
點會有唔睇既理由
畀我都睇美斯唔睇場波
call馬去幫牙耿啦
明明以前球玉班fans好中意J佢啲罰球
搞乜小花識入罰球之後又無人講
南美自由杯決賽就咁口爽話借到出黎比人用
國王杯決賽就話有其他EVENT唔借得
咁季中一個唔關事嘅比賽
同季尾一個自己輸鳩左嘅比賽
大家明嘅

唔知係咪咩創會一百年喺主場打國王盃決賽柒撚左嗰次之後有PTSD
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞