[今期流行 流行會然迷禽之猛禽早日康復之又冇人開po?🔴🔵] 巴塞隆拿球迷討論區 (274)

1001 回覆
6 Like 29 Dislike
你係咪腳軟先比人雞姦邊路?
我夜夜笙歌
晚晚打飛機=夜夜笙歌
佢應該都唔會入去啦
你就晚晚打飛機
我從來都無入過去連登嘅阿仙奴post
好老實
喺舊登識嘅成班廿幾個波友一早離開曬嗰度

同埋我始終覺得一個阿仙奴球迷完全無理由會鍾意牙朗呢啲插水獌狗廢夾遜愛將
晚晚有女幫我打
淨係肯幫你打
因為留返比MK仔屌
我咪屌開女嗰啲MK仔

叫你條女幫我吹
睇錯左做屌mk仔
利申飛機
上面果幾個jm9
睇球王柏方帶領小保加比河床雞姦
On This Day Six years ago, Messi broke Gerd Muller's record of most goals in a calender year by scoring his 85th goal in 2012, he then finished the year with 91 goals.

Lionel Messi, Antoine Griezmann, Diego Godín, Paulo Dybala, El Cholo Simeone, Leo Bonucci, Giorgio Chiellini, Mauro Icardi, Javier Zanetti, Jan Oblak, James Rodríguez, Cambiasso, Perin, Giménez y varios más. Todos pendientes de la Superfinal de Copa Libertadores en el Bernabéu.

好多球員睇自由盃決賽
河床今年往績完全壓制小保加
贏都正常啦
就係呢D假象搞到阿根廷以為本土球員好有料
咁呢啲傳統大賽 點會唔捧場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞