[MCU][開定先] Avengers 4 預告美國星期五首播

1001 回覆
222 Like 14 Dislike
如果下條Trailer出埋Captain Marvel ,J十次都唔掂

大家覺得似咩?
Nebula????
諗返起CA1尾 應該係返左過去未完成既約會 之後離開Peggy返現代⋯⋯ 又唔可以透露自己係黎至未來 到返現代最後戰死
Captain Marvel係3月上,復仇者4係4月上?
會唔會快左d?
我覺得avg4 trailer 冇avg3 trailer 咁好係完全正常
avg4 重點係講點逆轉 trailer 都一定要更加小心唔好講到有關逆轉嘅線索
所以冇咁刺激係應該
前面啲撚屌話Nebula被拆
講到似層層咁
我覺得佢第一條trailer係想延續番嗰種絕望感先 因為都距離avg3上畫都半年有多 慢慢營造番同加強番個絕望感先 而且一黎個trailer就講到屌打Thanos咁有咩謂
其實有冇可能tony一開波就死
之後靠地球班人改變歷史
又覺得有啲似樹仔
係啲色同個樣呆下呆下咁
應該唔會 我覺得點都要有隊長同tony 同場依一幕
好似話其他人係埋到位先至比劇本
但都只係比佢那部份
咁Dark觀眾會以為入左場睇DC
kevin feige呢
如果Tony同Steve見唔返會係最大遺憾
我就係一開頭細圖睇似groot,但佢係地球變左灰
放大睇之後
仲有russo brothers講過上集多戲份今集少戲份
反之亦然
仲唔係tony 然後cap做主導
唔洗對白
兩個對望10秒已經j死
冇表情會唔會係比人拆剩得個頭
如果佢仲係度 Tony 又點會話孤單流浪緊姐
如果你地講緊avg3 成份劇本得rdj一個知
佢訪問度都講過
話要自己一個平時響架車到老作個劇本比其他演員
cap 做主導一定冇錯架喇
話晒三巨頭im thor cap 頭2個已經係avg3威盡
演員知道果場戲發生緊乜事咪得,洗乜知結局/成個發展,唔係知道未來結局先反而投入唔到感情咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞