[MCU][開定先] Avengers 4 預告美國星期五首播

1001 回覆
222 Like 14 Dislike
1. 雖然我知IM最後都唔會死 但佢係太空船講嗰番說話真係好sad 好似連Tony Stark都徹底被擊沉咁 仲要自己一個孤零零係太空漂游 好慘情嘅感覺...

2. 去到最尾CA睇電視影像見到AM啫係代表佢成功係量子世界出返黎 又好似俾返希望大家咁 因為佢將會help change the ending

3. 睇完trailer要再次接受依集係依個系列嘅尾聲 連名都改埋做End game就好似要總結埋自己嘅童年回憶...
未更新
點解有Ancient one
連演員自己都唔知自己演緊套戲個劇情? 咁仲點投入去做戲
RDJ嚟演技真係一流 集集感覺都唔同
Tony一定唔會係比人接返去咁7
佢同IM真係天作之合
佢同nubela各自各走?
之後翻拍既話會好大壓力
Casting都有排諗
我意思係話唔會係thor/cm接佢走
等於Thor Steve 一樣 演員同角色已經融為一體 應該都唔會有翻拍喇 不如FF下以後佢地會唔會有cameo好過
有d人吹Antman可能係Skrull
冇架啦 以後rdj=im im=rdj
連第一集塑造im嘅對白 甚至結局都係佢爆肚
im呢個角色已經有rdj嘅血液
報到講過Brune Banner佢同Ancient one合作, Ancient one話佢自己拍左一日, 應該唔係回憶? 仲有Wasp老豆又點出返場?之前寒冬戰士講過同佢同場。。。好多疑問
HJ都繼續做狼人啦
RDJ冇可能甩開IM
但古一唔係死咗咩
其實好似好傳奇咁
IM捧紅RDJ RDJ捧紅IM
兩種講法都得
夾埋撚觀眾都唔係未試過
好想知ANTMAN點出返黎
就好似im1 咁
marvel救番rdj 同rdj救番marvel
兩種講法都無錯
係死左

nigga
直接唔好譯叫EndGame算啦
Captain Marvel係最最最唔應該夾硬譯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞