[MCU][開定先] Avengers 4 預告美國星期五首播

1001 回覆
222 Like 14 Dislike
淨係鷹眼咁樣已經都夠J幾個月
同埋你當佢Teaser Trailer咁睇其實呢條片真係好正
尤其係果種絕望感
過多幾個月第二條Trailer應該多好多嘢睇啦
都仲未計海量嘅TV Spots
即使係咁上年Infinity War 都係估唔到佢個劇情走向
好多位都好震撼
跟過大陸劇組 臨記禁手機 禁上網
crew盡量用無線電
至於marvel大製作!肯定更加嚴
RDJ應該都知
最冇可能知係Hulk同蜘蛛仔
之前睇報導話導演只會比唔同演員要演既部份既劇本演員睇
同埋會拍一D extra既野黎FAKE埋班人
但其實咁做會令演員唔知道成個劇本 可能演果時冇咁投入
btw 遲下又被人屌成版影視台都係avengers 4
佢已經成套戲睇完啦
知道個名叫Titan唔知係邊
宇宙咁大無方位點去
雖然要咁講都唔知GOTG果班人係點去到, 可能佢地係宇宙周圍去開有方位掛
地球就應該無, 話晒個背景都係現代, 太空科技無差咁遠
除非狸貓有帶啲野係身知道宇宙方位
但Ironman都唔知佢地有狸貓, 都會以為佢地唔知Titan星
邊個識玩量子?
RDJ已經係marvel最有話事能力個幾粒
佢實知
Antman? Hulk? Tony?
得呢三個有可能
如果係同自己無關嘅情節,或者係自己角色原本都唔會知嘅情節,咁樣做對演技無壞影響,反而係好喎
報到講過Brune Banner佢同Ancient one合作, Ancient one話佢自己拍左一日, 應該唔係回憶? 仲有Wasp老豆又點出返場?之前寒冬戰士講過同佢同場。。。好多疑問
講2句都要俾你叫收聲
marvel真係新興宗教
安已不
Antman 2個黑人教授 (如果冇化灰)
Tony Stark 一定唔會係比人接返地咁7
一定會借啲意拍到佢好有頭腦
接返地球
但我覺得令演員知道整個故事來龍去脈會有助發揮 不過佢為左唔劇透 無計

1.2M Like
View 461K 但有1.2M like
Iron man唔係可以渣番nubela架船咩?
唔知地球個方位
太多views youtube會lock
check清楚唔係買先會開番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞