輸到冇哂錢 紀錄自己心靈投注過手癮

722 回覆
51 Like 10 Dislike
車路士[-1]2.02
格拉斯哥流浪[0/+0.5]1.75
莫斯科斯巴達[+1/+1.5]1.73
雷恩 [-0.5/-1] 1.84
卡斯洛達[+1/+1.5]2.09
馬模 [+0.5/+1]1.90
些路迪[0/-0.5]2.06
奧林比亞高斯[0/+0.5]1.75
1. 車路士由細嘅愛隊 明知輸盤都要支持

2.格拉上場紅左個都進攻無力 打成平手,必定係為歐霸留力。受讓冇理由唔要

3.客隊離下場比賽相隔80日,而主隊3日後要作客西甲,為保留戰力,今仗攻勢有所保留

4.上場對賽輸兩球,但今次盤口開半一,明顯睇準有復仇決心。

5.西維對歐霸毫無競爭心,客隊防守亦唔弱,最多小勝一球,難以拉大比數

6.主隊陣客不完整,多名主力球員受傷,攻擊力大減。而馬模近10場冇輸過,陣容完整

7.客隊穩定出線,無壓力可言,應收回主力成員為三日後聯賽再作準備,主隊要穩定出線,就只能把握呢次機會
財運運勢 (4/5):
只要你今天的表現夠討喜,夠惹人喜歡,暗財運就特別旺。
咁我身體投注嚟幫樓主過手癮
平手盤我真係唔識 睇feel
阿積果場因爲佢地兩隊實力差唔多 加上已經出左線 比數應該唔會拉好大 與其博拜贏 不如博阿積贏仲有和 機率大d 同埋我見洛賓又傷 最後場都冇上 仲有拜作客 之後果場又作客 應該冇咩力

里果場佢和就有得出線 所以應該會死守 而且法甲實力點都高d 受讓值得一博 雖然里最後好似攻多過守

曼真係冇野好講 就算唔買曼 都唔會諗住買佢對家 點解今場佢地收火
蝗果場因爲你果句野
樓主, 個鬼婆平時都咁對你?
唔係 平時佢都幾nice thank you前thankyou後 可能聽日就要開幕 今日最後一日準備佢好緊張
不過聽到佢咁講真係好燥
樓主全部平注?
未買 有信心落左注我一定會出飛
出漏左場
多爾波 [0/+0.5]1.87
係咪同左路驚我買
雷恩比力啊
再黎30場
艾阿恩 [-1/-1.5]1.92 ❌
賤蝗理得你 [-1.5/-2]1.91 ❌
柏辛域陀尼亞 [0]1.81 ✅
曼聯 [0]2.00 ❌
阿積士 [0/+0.5]2.17✅
里昂 [0/+0.5] 1.83 ✅
曼城 [-1.5/-2] 1.74 ❌

車路士[-1]2.02 ❌
格拉斯哥流浪[0/+0.5]1.75 ❌
莫斯科斯巴達[+1/+1.5]1.73 ❌
雷恩 [-0.5/-1] 1.84 ✅
卡斯洛達[+1/+1.5]2.09 ❌
馬模 [+0.5/+1]1.90 ✅
些路迪[0/-0.5]2.06 ❌
奧林比亞高斯[0/+0.5]1.75 ✅
波爾多[0/+0.5] 1.75 ✅
驗霸真係避得就避 都唔知佢幾時正路
同尻撞冇分別
場藍十字係邊到既料?
伊布妹
開心share
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞