輸到冇哂錢 紀錄自己心靈投注過手癮

722 回覆
51 Like 10 Dislike
10.5s會唔會GG
烏拉 come on
樓主點睇基爾
烏拉追和得唔得?
[quote]伊巴 [-1]1.88 ❌
飛燕諾 [-1.5/2] 1.75 ✅
普馬斯 [0/+0.5] 1.94 ✅
西悉尼流浪者 [-0.5/-1] 1.82 ✅
祖雲達斯下一隊入球(第一球)1.67 ✅
雲達不來梅下一隊入球(第三球)1.66 ✅
聖馬田圖庫曼 [0]1.87 ❌
蔚山現代 [0/-0.5]1.85 ❌
磐田山葉 [0/-0.5]1.92 ✅
森馬拉 [0/+0.5] 1.77 ✅
珀斯光輝 [0/-0.5] 1.85 ✅
利物浦 [-1] 1.75 ✅
多蒙特 [0/-0.5]1.84 ✅
曼聯 [-1/-1.5] 1.84 ✅
水晶宮 [0/+0.5]1.87 ❌ 屌你老母重心
卡迪夫城 [0/+0.5] 1.84 ✅
列斯聯 [-0.5/-1] 1.94 ✅
車路士 [0/+0.5]2.12 ✅
布拉加 [-0.5/-1] 1.81 ✅
森多利亞 [+1/+1.5]1.92 ✅
錫菲聯 [-0.5/-1]1.90 ✅
葛度爾古斯 [0/+0.5]1.86 ✅
波特蘭伐木者 [+1/+1.5] 1.96 ❌
藍十字 [0/-0.5] 1.78 ✅
釜山偶像 [0/+0.5]2.00 ✅
布里斯班獅吼 [0/+0.5] 1.99 ❌
浦和紅鑽 [-0.5/-1] 1.91
利雲特 [+0.5/+1] 1.95
烏拉爾 [0/+0.5] 2.07
烏德勒支 [-1] 1.94
薩斯索羅 [0] 1.81
唔好提啦
利雲2:1
希望訓醒收米
咁早訓.. 巴打有時差?
控球7 3 有點擔憂 我都買咗利雲盤
一陣補補去
btw已經9個了
烏拉
2-0
烏拉手足對唔住了
跟左利雲
等陣補注主w
strong post lm
樓主計埋紅鑽中21輸6
接近8成命中
伊巴3:2
好彩1:2個陣補左主4倍w
4:2
我都係 痴線 轉個撚頭4:2
4:3 唔知追唔追到呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞