輸到冇哂錢 紀錄自己心靈投注過手癮

722 回覆
51 Like 10 Dislike
痴撚線4:2果陣和好似19倍
4:4
樓主
2串1針烏拉
好彩80分鍾再入6倍和
成場波都好撚搞笑
衰多手買角 加埋針左350 屌
薩斯2:0
2:1 nba
入唔切手
VAR
唉 真心以後唔撚買角 再買切撚
買費倫ng?
笑撚死
樓主 9:30有無
樓主仲有咩水
伊巴 [-1]1.88 ❌
飛燕諾 [-1.5/2] 1.75 ✅
普馬斯 [0/+0.5] 1.94 ✅
西悉尼流浪者 [-0.5/-1] 1.82 ✅
祖雲達斯下一隊入球(第一球)1.67 ✅
雲達不來梅下一隊入球(第三球)1.66 ✅
聖馬田圖庫曼 [0]1.87 ❌
蔚山現代 [0/-0.5]1.85 ❌
磐田山葉 [0/-0.5]1.92 ✅
森馬拉 [0/+0.5] 1.77 ✅
珀斯光輝 [0/-0.5] 1.85 ✅
利物浦 [-1] 1.75 ✅
多蒙特 [0/-0.5]1.84 ✅
曼聯 [-1/-1.5] 1.84 ✅
水晶宮 [0/+0.5]1.87 ❌ 屌你老母重心
卡迪夫城 [0/+0.5] 1.84 ✅
列斯聯 [-0.5/-1] 1.94 ✅
車路士 [0/+0.5]2.12 ✅
布拉加 [-0.5/-1] 1.81 ✅
森多利亞 [+1/+1.5]1.92 ✅
錫菲聯 [-0.5/-1]1.90 ✅
葛度爾古斯 [0/+0.5]1.86 ✅
波特蘭伐木者 [+1/+1.5] 1.96 ❌
藍十字 [0/-0.5] 1.78 ✅
釜山偶像 [0/+0.5]2.00 ✅
布里斯班獅吼 [0/+0.5] 1.99 ❌
浦和紅鑽 [-0.5/-1] 1.91 ✅
利雲特 [+0.5/+1] 1.95 ✅
烏拉爾 [0/+0.5] 2.07 ❌
烏德勒支 [-1] 1.94 ✅
薩斯索羅 [0] 1.81

尾場唔計了 唔想等
暫時出30中23 勝率76%
https://t.me/Fuckyouwater
想開個channel玩下 重新開過個list 鍾意就入啦 我唔信開爐魔咒
可以計了,3:1
廢事未完場gel
入左 支持樓主
支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞