有無人食a酸食到我咁

174 回覆
4 Like 3 Dislike
好返晒?
見佢好過以前好多~
近排見佢塊臉一粒瘡都無
睇完tst何醫生 冇問體重開o牌10mg 一日一粒 一個月後覆診 話其實都唔會太乾或者炒肝功能 仲話可以照用自己D護膚品同化妝
10mg係咪劑量太少 o牌r牌分別又大唔大
低劑量同高劑量效果差唔多...只係10mg有排食...起碼2年
10mg緊係唔炒肝功能啦 屬於超低劑量 副作用唔大但當然完成一個療程同 見到功效嘅時間都耐 你一路都食10mg嘅話你預食一年以上

佢可能頭個月係想試下你承唔承受到 之後慢慢加
不過當然你可以下一個月問清楚佢

其實我覺得最緊要唔好亂用護膚品(韓國嘢尤其 好多香料個啲) 化妝最緊要落乾淨

r牌係正廠 但當然都最貴
o牌聽講同r差唔多 平少少
有~
我試過2次療程~
正常情況
睇中醫先
養好個身體
想問下,有無醫生/藥介紹下
我塊面爆到9彩
搽咩都無好到

一日比一日多粒粒,係凸起無濃。
真的嗎
咁你幾時先爆完
你呢d唔似暗瘡喎 似係油脂粒
呢d要靠針清 個d先得喎
巴打平時有無搽開咩skincare
查epiduo 會好d,第3代a酸加bp
其實查第一代a酸得唔得
我用第三代好似冇咩用
1年唔算長期啦
正常一個正式療程
係要食體重(kg)*150mg
就算每日食30mg都要食成年先得
不過通常唔係生得好嚴重就唔洗食曬成個療程
係 多數食6-8個月
上次食得個4個月咪搞到我依家咁囉
好乾阿媽阿
停左去啦,西藥愈食身體愈差,自己食過幾個月抗生素搞到尿道有事,因為真係乜好菌衰菌都殺曬,又係keep住爆,中醫又冇用後來去左一間叫skin miracxx 既美容店試做左一次之後好左少少,跟住買左十次做,你可以上fb睇下先,我自己做左十次到好左一大半就冇做,唔係普通facial 係用兩塊鐵片夾住你皮膚傳遞訊息落去你皮膚到,聽落好假,但又真係work,我都俾佢地放左我d相落去個網到。我開頭做係睇到fb個間野放左雨僑爛面既相落去我先留意到,希望幫到你
樓上咁打手feel
冇囉⋯⋯自己俾過錢做,爛面兩年,乜都試過曬,唔信就算
ok如果怪錯你 我say sorry
Btw 我見佢po雨僑個啲相都唔算太爛面啊
無乜大瘡 你同佢差唔多程度?
當然比雨僑更爛,個兩年唔知做乜係咁爆瘡,真係令人好灰,冇曬自信,我係戴口罩返工。未爆以前皮膚好靚,但爆過瘡後就算好返都去唔返以前咁,所以而家都冇以前戒得咁清,因弟黎m點都會爆幾粒係下巴,唔夠訓仲要大粒d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞