好掛住當年放學玩CSO守水路嘅日子

624 回覆
613 Like 54 Dislike
我同同學每人40個解碼
得我冇金槍
仲要冇永久
當年嘅90後小學雞今時今日都讀緊u/ grad埋

當年屍1啱啱出個陣 差唔多個個場都係雪地生存
唔係守飛機 山崖邊就係守電線杆
儲左陣錢先買到把qbb95 好似得75粒彈

之後出左mg3 望住朋友一個守住成班屍

屍2就開始倉庫火拼
之後仲識跳1燈 2燈 藍倉

屍3開始已經少玩
d槍越出越屈機

反而災厄之章啱啱出個時勁好玩
去到雷比亞個時更加係頂峰
最勁個時可以靠把mg3一人單刷雷比亞
踩佢頭頂卡位

之後d野越出越誇張
然後返左去玩cs1.6

依家mg3淪為配角

果陣見住其他人攞mg3我得m249種感覺

屍2就開始倉庫火拼

屍3開始已經少玩
d槍越出越屈機

踩佢頭頂卡位

之後d野越出越誇張
然後返左去玩cs1.6

依家mg3淪為配角

當年最稀有嘅係搖滾貝斯同飛鷹十字弓
但其實兩把都唔勁

金雞仲勁過雙銀雞
不過個時我冇錢買點 連把聖誕mg3都係第一年聖誕活動朋友送
佢有齊聖誕火神同聖誕mg3 仲多左把送俾我
嗰時玩狙場玩到啲人識響我個朵
練左好耐終於練到迅狙唔洗開鏡殺人
諗番起都好熱血
崔智云,冷雨煙,黑絲高踭鞋

一定向上望
呢個位大家仲記唔記得

睡房
呢個位大家仲記唔記得

人曡人卡門
不過我記得喪屍都好似所以照喺門前感染人?

屍2就開始倉庫火拼

屍3開始已經少玩
d槍越出越屈機

踩佢頭頂卡位

之後d野越出越誇張
然後返左去玩cs1.6

依家mg3淪為配角

但其實兩把都唔勁

金雞仲勁過雙銀雞

c-box垃圾呃錢
btw 佢都課好多錢喎
嗰時玩狙場玩到啲人識響我個朵
練左好耐終於練到迅狙唔洗開鏡殺人
諗番起都好熱血

mouse左右一齊禁

屍2就開始倉庫火拼

屍3開始已經少玩
d槍越出越屈機

踩佢頭頂卡位

之後d野越出越誇張
然後返左去玩cs1.6

依家mg3淪為配角

但其實兩把都唔勁

金雞仲勁過雙銀雞

水槍仲稀有
玩味爆燈
呢個位大家仲記唔記得

人曡人卡門
不過我記得喪屍都好似所以照喺門前感染人?

門可以爆架
少少lag 會影響表現

決戰碼頭
崔智云,冷雨煙,黑絲高踭鞋

一定向上望

嗰陣日J夜J崔智云,吊帶黑絲高踭鞋

有冇人記得佢

有冇人記得佢

有年動漫官方攤位cos崔智雲
最掛住以前玩多人場連屍都要搭屍上去殺人 以前邊有咁多種屍 之前就達叔丶莎拉同普通屍
最掛住以前玩多人場連屍都要搭屍上去殺人 以前邊有咁多種屍 之前就達叔丶莎拉同普通屍

呢代最好玩
話說當年玩呢隻game最大的得著係發現現實社會同遊戲入面都係一樣,屌你最勁啲公會團長全部勁人黎,有幾個add左fb,全部讀名校(男拔,皇仁果啲)
話說當年玩呢隻game最大的得著係發現現實社會同遊戲入面都係一樣,屌你最勁啲公會團長全部勁人黎,有幾個add左fb,全部讀名校(男拔,皇仁果啲)

有個洗稱fd住港島讀皇仁
我CSO有龍炮

有個洗稱fd住港島讀皇仁

係,根本痴撚線,宜家見佢讀醫grad 埋,自己仲煩緊一日三餐。
以前玩機甲個個屈加龍砲,之前送電解抽中咗又無咗機甲
小學雞年代
水路真係好玩
人類既話

成堆人排到密哂
其中一個變屍就一齊食屎
總會有班仆街卡住條水路唔俾人入

F3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞