好掛住當年放學玩CSO守水路嘅日子

626 回覆
616 Like 54 Dislike
好多回憶
08年尾出彊屍1同mg3,仲有首搖滾聖誕歌
09 年出屍2可以用技,豬流感個陣出咗大亂鬥,最多人玩
09年尾災厄,新年大家用機關槍掃大怪獸
10年玩長刃,銀刀流,左右走位斬彊屍,世界盃踢波打人,暑假出戰神,成隊死哂得返自己一個做戰神 個陣有個細路用cso 747拍片笑鳩菲律賓特種部隊
11年有加農炮,阿婆彊屍仲有刷稱
12年打後一出龍炮就開始星球大戰 同期lol開始興起,得返班買點佬玩,已經唔好玩
好似14年每人送咗百幾個解碼器又玩咗陣,不過啲槍太快淘汰哂,幾本上得返新年先會緬懷下
成個中學最開心就係係同網吧嘅人玩cso
我以前部電腦廢到痴線 有人開燈我就好lag
記得個陣災厄dum手榴彈仲有錢收,又未有其他屈機槍個陣,全世界打雷比亞都係咁全場dum
玩狙camp位camp到對面吹雞

跟住聊我地6打6

但係都唔夠我地打

講緊個乜鳩dangerstrike團
前某大團副團路過
團名呢
黃大仙警署 有冇朋友 但已經唔記得自己cso 名
黃大仙女警司
黃大仙小學雞團
屍魂界撒旦教班掛狗團
之前練銀刀流練好耐都唔識
好難 用鎚易啲
玩殭屍頂或射人上bug 位
小跳住黎鎚人
團鬥血戰畫廊
喺後面攞狙跳嚟跳去
喺牆後面用火神穿牆
小跳望下有冇人 跟住係咁穿
以前某古有個軍團血淚史po,講啲團點分裂點憎大家
一見到敵對團就rc吹雞入黎哂馬,打哂字互屌咁
之後就會有大佬出黎講數,多數係打場got5定勝負
依家諗返其實好mk好爛仔。
嗰陣on99課勁多都抽唔到金勳,點知個friend用我ac一抽即中,先知原來係有技巧
小學個時可以為咗個軍階都嘈餐懵
軍階高話事
no camp 9 !
終於有人講團
Adventure(豬仔團)
TMF

。講唔出了

以前仲有好出名既狙團,有冇人講一、兩個
想當年小學果陣,用哂利是錢都抽唔到鷹眼同領航者
有冇人以前係EPS同復仇
而家出左成堆痴9線overpowered神器
完全pay to win
已經根本得skull系列係完全無得玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞