好掛住當年放學玩CSO守水路嘅日子

626 回覆
616 Like 54 Dislike
唔係城市就沉默的笨柒
而家轉左5 round
但稱號都變400 round
嗰陣揸火神守水路要㩒實R再㩒左鍵預熱左先
啲屍一上嚟就直接掃尻佢地個頭
仲記得普通屍要描個肚位先會爆頭

玩耐左守水路守到悶就玩mp5/cs1.6 b22嗰支game幣連散加金蝎同銀刀玩遊擊 笑尻啲人守水路係垃圾
MP5 普通㪚彈打天下
完sem了
係時間dowm返打機
我個名
神槍
有無巴打入過去睇 依家係咪已經好少人玩
未執啊
玩屍2 做人俾隻屍王殺左即刻投票踢左隻屍王
得香港區執柒左
以前開個新ac 洗低個kda
之後入kill限制場扮神手真係好撚爽
入到去啲人全部新手,只要聽下聲,壓下槍同開狙
無人係對手
成日一開始就掛機,等到死剩自己一個
全隊人個mon都望實你之後先出去打
個種救世造王感覺真係會上癮
場場完場都殺廿幾死一,果種成就感而家無咩驚俾到我
CSOnline陽春網
禁廣告等十幾秒先用到外掛
隻驚07年出,都十年啦,當年小學尾中學頭玩,依家都讀完大學做緊嘢
我記得2010年10月玩過場突襲傭兵,係靶場射沙拉射到佢彈嚟彈去 就係chat度屌柒我玩針對,又真係俾件小學雞踢走我

條人渣我仲記得佢個名:乂魚蛋乂傻西
你條廢柴,我咁多年未del呢隻垃圾game就係睇下撞唔撞得返你件賤種 不過撞唔到,應該死撚咗
你老姐
中2果陣玩 果陣中新年宇 中紅狙好爽
2010年個陣出咗個錄影系統,結果有人用個系統整咗個定位外掛出嚟,㩒個制就save咗個位,㩒另一個制就即刻彈返去你save個位

個陣去網吧見到啲仔用呢隻掛 打遊擊一流
試過 下一round喺人哋基地重生
我都記得呀
我就係殺你一個個

我成就感仲大
有無狙館JJ?
我記得入過個狙團好似叫0v0凸
個logo係個牛頭黎
一支貝西打天下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞