張首晟自殺,華為CFO被捕,ASML 失火

170 回覆
319 Like 3 Dislike
比人話你係五毛未?
Tesla 實有人暗中保護
人在做天在看
華為係hkt 其中一個大股東嚟
唔怪得
咁佢係講事實,美帝都唔係咩救世主,只係自身利益行先
佢哋最好一齊亡啦
千人計劃其餘999個應該驚到震過貓王
張首晟俾美國以間諜罪查緊,佢偷咗唔少技術去賣,而美國係有反恐法嘅,即係以國家安全為由係可以唔經司法程序直接拉去軍方監獄。一個身處美國可以除時拉嘅人,需唔需要殺佢?

以迫死人嘅手法去處理事情,被自殺最多嘅國家係邊個?

張又係自殺嘅,咁邊個係真小人邊個係偽司君子?

美國當然係仆街,但中國更仆街
明顯係間諜,當年千人計劃好多呢d科學家,扮過美國發展吸收技術,最後一反手就偷晒技術返去

今次成條上下線一次剷起,應該係國家級技術
諗番起Tesla 都要死咗之後中情局啲人拎曬佢啲嘢嚟做研究
但生前冇人理過佢
諗返起好耐之前嗰套蒸發密令。
Eraser,阿諾舒華辛力加做。
講起有d想睇番,條友以前做d戲都ok
係連登唔踩中國就一定比人話五毛/大陸仔
定律黎 一定要講連登仔岩聽既說話
對外不嬲係咁,你對外大方
國內産業冇優勢,自己國民咪食屎

香港政府就相反,
係用政策消滅曬自己嘅第二第三産業,
全部俾曬中國人做
完全唔似Trump風格,可能係CIA或者中共內部造反既人做
美帝好波
美國佬真係唔需要殺佢, 只係有人見孟周比人拉左驚佢爆料先至
証明國玩遊戲都係會鳩俾條法例告鳩你玩鳩你。

唔似某國咁要迫死人,放火燒公司
侵侵上台之後真係睇到我地好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞