張首晟自殺,華為CFO被捕,ASML 失火

170 回覆
319 Like 3 Dislike
Cia捉科學家,科學家逃走失足,只拉到一個女人。
佢研究既係AI技術,一,有可能個ai技術影響既得利益者。二,可能佢將套野賣俾華為。或者一+二。
中國 擺明 做你睇/死
美國 暗地裡搞死你

真小人同偽君子

美國每次有經濟危機就搵其他國家開刀
要你聽聽乖乖 養肥到自己經濟周期下行就圈殺

都唔知邊個毒瘤更唔應該留係世界
2025玩完
同蘋果有關 係咪就長命百歲
好心寒
點解中国要咁對自己人民
一個學術上既天才 真係百年不遇

要從小培養 仲有一直有資源有位佢上到
我成日同人講睇野做事要講道理,理性思考,批判思維,唔可以講立場,利益。今次見到世界損失一位偉大既物理學家,我竟然無諗內情/人命道德,淨諗有否為中國效力,中國定美國做。 身處呢個世界,陰謀論四起,大家都慢慢只論立場,不講道理。
中國表面扮豬 背後冇底線殺人放火姦淫擄掠
美國有底線有原則 你唔搞我我就唔搞你
美國要捉住佢要佢爆華為d料 已經夠
殺人滅口 只係怕佢爆大鑊既人做
睇wiki又係話有抑鬱症
中國表面扮豬 背後冇底線殺人放火姦淫擄掠
美國有底線有原則 你唔搞我我就唔搞你
巴打你好似 調返轉 係香港 中國有咩殺人放火 連登仔都屌哂鬼
美國 係距離太遠 做左你唔知左姐 你唔搞我 我唔搞你?
咁伊朗究竟搞左美國D咩?
次按你自己問題 就量化寬鬆要全世界同你一齊食左佢
就黎八國聯軍
以前美帝都仲要俾下面暗地裡做
今次直頭擺明車馬
用中共手段對付番中共
話你知邊個先係大佬
中美根本就係 2舊屎 無話邊個好
一般人既感受/條命 係佢地眼中都係垃圾
冇所謂 畀你串連一系列又點 唔代表啲乜
呢個科學家真係慘俾中國害死,唔係應承咗人反口佢都唔使死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞