張首晟自殺,華為CFO被捕,ASML 失火

170 回覆
319 Like 3 Dislike
上次中興,今次華為,同片入面間alcatel咁比美國反貪法擊中。最後Alcatel死左比nokia食又比TCL食埋...唔知華為今次會點死法
fake news lor...dont even have a source anyway

nth to do with SMIC or euv machine...just ASML supplier got burnt that's it
迫支那反擊啫
係好撚仆街,法國佬自主研發既野咁樣俾人㩒住搶,真係國恥。。。
屌仆街 pccw
勁用華為野
用番Cisco 啦
張首晟好大機會攞諾貝爾物理學獎,咁就死左好可惜
同一日一次過做咁多單 如果唔係咁橋就係一個好大既警號
美帝
習9又想得個講字
ASML 單野真的假?
悶燒之麻 失咩火
張博士掌握左AI一種新算法 係接近"creation" AI太易觸動老美神經
好明顯係警告
代表美帝已經唔忍啦,明刀明槍殺你人搶你錢收你皮
支那仲撐到幾耐
張首晟咁堅都要
神相劉伯溫假死 可能換左個老細姐
唔知點解諗起當年幫八國聯軍扶梯果d中國人
殺人放火綁架 大家心中美好既美帝 利益當前一樣會做呢d污糟野 唔好太神化美國
一直有藥、能源、新科技既科學家被自殺
原因係影響藥廠、油公司、國家既利益
所以張博士被自殺對世界係損失,但都係好自然發生既事
又某程度上證明佢既研究係會改變人類歷史
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞