The Game Awards 2018 討論區 - 12月7號早上9:30

609 回覆
3 Like 1 Dislike
老實講 witcher 果年我覺得似 witcher vs bloodborne多啲
R星整就creative decision, 還原真實
UBI整就屌到反皮, 操作差
而家俾MS買咗無限budget 整game

前幾隻都feel到佢冇乜筆直
拎ubi做比較就算啦
Joker for Smash
Game Awards 現場反應
https://twitter.com/bainface/status/1070918250798579712
> >
最尾所謂Avenger project就係得switch個隻?
唔係
應該只係放個名預告下,咩都未有
Switch 嗰隻係koei tecmo
Avenger Project 係 square enix
仲係得個名 成年前已經係得個名

se真係
臨尾兩兄弟出黎仲諗住至少有啲CG睇下都好
應該咁講
個頭開得靚 波斯王子spain off做左公司主力project
ac2 三集故事同遊戲性一流 當時有goty應該有份爭
ac3開始收收地皮
unity直情黑歷史 仲有隻垃圾ac3外傳liberty
黑旗 梟雄 叛變係好玩不過唔算刺客game
到近年兩隻aco 係好好玩 但劇情單簿左d
如果佢認真開個新系列其實有得做嘅 不過衰野太多 形象難改
但係依幾年有機會做番好
blizzard bethsda konami自毀長城
ea更加唔好提
兩兄弟出黎我係諗住有AVG4 trailer架
今晚10點先有啦
SE出究竟會等幾耐
暴雪其實睇左sigma既分析,都知道佢都好無奈整手機game既
但佢地係壓軸用手機game作結的確係得罪fans
至於konami已經轉晒型,小島炒埋之後已經無理呢間公司出咩game,足球game又唔夠ea 黎,搞到年年隻fifa勁多bug 都可以屌打
其實講真有晒準備blizzard出手機game
但係佢揀左最唔應該果隻出
佢出hots手機版我實狗衝呀
放心實有 講到明每個ip都會出
講左講左兩年
好心SE咩都未整就唔好出第一條trailer la
佢地應該係專心整左羅拉先再整Avenger
D人調哂去日本趕KH+FF7呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞