The Game Awards 2018 討論區 - 12月7號早上9:30

609 回覆
3 Like 1 Dislike
第一日上連登? 連登仔有主見唔跟風太陽都由西邊升啦
Bethesda咁耐都唔出elder scrolls 6係咪驚整得唔好又俾人屌
之前開po話rdr2悶嗰陣屌柒樓主唔識game嗰班撚樣呢
拎唔到GOTY就唔係好GAME
某D人D邏輯真係
上年BOTW拎咪又係成日有人話唔好玩
屌黎都哂氣
隻game pc都少人玩
fonite畫質嘅mon hunt黎
連登嘅主流意見就係逢紅必反
諗起4個隊長bug,果陣嚇到我係基地見到都調頭走
其實全世界嘅gamer都係咁 永遠都係亢奮狀態

啱啱玩完dettroit就detroit game of the year
出左rdr2就rdr2 game of the year

E3 出得條trailer gameplay 都冇都可以射到一地都係
以前no man's sky未出嗰陣又係咁

睇下smash 出crossover啲人嘅反應就知
老實講witcher都有人話唔好玩垃圾game
我只能希望班友係標奇立異鳩up
或者真係冇玩開arpg
如果唔係就錯失一隻正game
慘在佢同MHW差唔多期公布
唔岩玩就係唔岩玩
但又冇必要話垃圾
利申真係唔好Witcher風格
列明哂原因d死忠都可以屌
fallout 4係由3出果時已經開始pre-production
結果出到黎似趕工貨
今年玩到gow, rdr2, spider man, mhw
都算唔錯嘅一年
係連登見有人屌巫師
已經唔想曬時間應佢
真係?
始終佢好多野都特登拖慢,正如佢禁一個掣要你load,要你慢慢玩,所以好多跟風其實都中晒伏,更何況要拎盃既人會直情屌出黎
所以劇本,音樂,細節等等係贏晒都好,goty黎講,係遊戲性上面的確好重比分,輸俾gow 都啱
obsidian bb
4我覺得幾好玩
除左陣營全部on99 其他我自己玩落舒服過nv
76其實主要係bug 多同埋少少兩頭唔到岸,其他都冇乜特別話好垃圾
GOW
source?
咁佢地呢個禮拜應該瘋狂開party
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞