老豆,好多謝你呀🥳

463 回覆
4578 Like 42 Dislike
8年

做咩都救唔到,唉屌

只有不出軌的人 沒有只出軌一次的人
我嘅尻up格言
我好似你咁大嗰時搵到自己真愛
可惜當時太戇鳩,自己得罪哂佢屋企人
拍咗幾年都係要散
到而家再拍過好多次拖
都搵唔番當年嗰個咁愛

不過事業就越做越好
8年

做咩都救唔到,唉屌

我嘅尻up格言

正確
8年

做咩都救唔到,唉屌

我嘅尻up格言

知道了
樓主有冇26牌? 冇就即刻考翻個
樓主有冇26牌? 冇就即刻考翻個

無 26 46都無
聽日上網睇下先
真係怕手腳唔協調姐
女人根本就係免費雞!

如果 你一早有睇我啲post 你就唔會比賤女人玩啦!

女人只係肉便器 , 同真人發聲marry!

得閒 同班兄弟 返大陸玩女好撚過啦!

食女食到你腳軟啊? 港女留返比毒撚埋單啦!
女人根本就係免費雞!

我為你感到不幸
女人根本就係免費雞!

好偏激喎巴打
唔係個個女人都係雞既
同樓主一樣
早排同差不多八年既女朋友散左

有次食飯前無意中睇翻佢以前寫比我既一封聖誕卡
睇完之後已經眼濕濕
但就比老豆叫左我食飯
我爬第一啖飯既時候 唔小心情緒一到
爆喊左出黎

跟著我飯都無食 匿翻房自己係度喊 我阿爸即刻入黎問我咩事
因為我唔想佢擔心 我一路喊一路話「唔洗理我 你出去食飯啦」
佢就話:「你係我個寶貝仔,我點可以唔理你」
佢講完呢句 我喊得更加犀利

爸爸 我愛你
同樓主一樣
早排同差不多八年既女朋友散左

有次食飯前無意中睇翻佢以前寫比我既一封聖誕卡
睇完之後已經眼濕濕
但就比老豆叫左我食飯
我爬第一啖飯既時候 唔小心情緒一到
爆喊左出黎

跟著我飯都無食 匿翻房自己係度喊 我阿爸即刻入黎問我咩事
因為我唔想佢擔心 我一路喊一路話「唔洗理我 你出去食飯啦」
佢就話:「你係我個寶貝仔,我點可以唔理你」
佢講完呢句 我喊得更加犀利

爸爸 我愛你

咩車? R1?
咩車? R1?

電單車囉.. 我真係無研究開
有第一次 就永遠都係臭雞
拍拖會學識,家人先係最重要

係分手
外邊大把女,早啲放低
有第一次 就永遠都係臭雞

唉初初一齊明明都唔係咁
外邊大把女,早啲放低

你外邊係指邊到?
講真我真係無哂方向
公司同事都結哂婚
身邊朋友都拍哂拖
單身既又唔熟
我8年個個等緊我結婚彈開哂

老豆;又唔一定要拍拖既,你老豆我都單身左十幾年啦
世伯好型
世伯好型

多謝你
女人根本就係免費雞!

我為你感到不幸

我為你感到 雙倍 不幸!
女人根本就係免費雞!

我為你感到不幸

我為你感到 雙倍 不幸!

係咪唔會諗拍拖結婚生仔?
岩岩都比女帽分手,今個聖誕會陪屋企人去旅行 加油巴打
女人根本就係免費雞!

好偏激喎巴打
唔係個個女人都係雞既

教而不善!

你繼續當啲臭雞 賤女人 係寶啦!

下次又比女飛!唔好上黎開post!

你一日改變唔到 對女人既觀念 你一定會繼續比女玩!
岩岩都比女帽分手,今個聖誕會陪屋企人去旅行 加油巴打

我23有朋友 24/25唔知點 29打後同朋有去旅行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞