老豆,好多謝你呀🥳

463 回覆
4578 Like 42 Dislike
畢竟有些事不可以嘛
我依幾日都有掛住佢
成屋佢啲野未執
琴日打比佢, 新仔係格離了

雖然人地做仆街野, 但唔代表我都要咁做
做左咪同佢一樣?
我信仲有好女仔既, 只係唔知點搵姐

如果我男朋友係好仔黎 我唔會忍心傷害佢
如果係player黎,我都唔會專一對佢

搵到下個未呀

順其自然啦
有時遇到原來都係霧水情緣
唔強求了
如果我男朋友係好仔黎 我唔會忍心傷害佢
如果係player黎,我都唔會專一對佢

搵到下個未呀

順其自然啦
有時遇到原來都係霧水情緣
唔強求了

個字好靚呀 好啦 加油!
個po好有愛
咁撚型既老豆
個po好有愛

分啲比你
番去攬下老豆
咁撚型既老豆

我都覺, 佢一比油果下 啲聲
好warm啊
好warm啊

咁你都分享下你老豆
個po好有愛

分啲比你
番去攬下老豆

我老豆無用
個po好有愛

分啲比你
番去攬下老豆

我老豆無用

仲有連登仔
hug hug
其實真心想問
點解男人拍拖十年散係會傷?
男人又冇年齡限制 幾多歲都可以搵過個
女人同一個人咁耐 想再搵都難
一來老冇人要 二來個個都話係二手貨
咁分手對男人黎講唔係好事黎咩?又可以搵個後生女拍拖
同埋一齊咁耐 冇結婚既話 係咪真係會諗住大家會一生一世?唔係既話 分手係必然會發生既事姐
男人唔係夢想就係拍到個女人老之後 搵過個另一個後生女?
求解答

利申:老女人

拍拖十年散係會唔會傷又無分男女既
睇下大家點睇段感情架姐, 愛多D咪痛多D
你話佢唔傷唔痛, 可能只係佢唔再愛你
聽人講 愛一個人可以無理由
唔愛一個人可以有一百個理由
''男人又冇年齡限制 幾多歲都可以搵過個''
其實男人要搵過個都唔易, 都係睇人架咋個個唔同, 好似我咁身體同事結哂婚, 後生啲既同事同身邊都有男朋友, 單身既朋友以前又唔熟, 個個以為我好幸福無人搞我 咁我而家點算, 對我黎講咪難囉
我女朋.. 可以叫EX了 佢分手後已經日日搵新仔
可以無人管佢, 日日同佢同事拍拖番工食野放工
女人唔會冇人要架

''咁分手對男人黎講唔係好事黎咩''
對我唔係囉. 我比較傳統 想穩穩定定 唔好轉
係我眼中既穩定, 係人地眼中係悶
佢同事比到新鮮感佢, 咁我可以點?
SORRY囉, 我成全你地啦唉

都係果句啦, 睇人既
一齊More on啦 絲打

講中好多男性既心聲
男性真係唔一定話越老越正越有market

同意呀
女仔係青春但點解男仔個d就唔係青春
大家都有付出點會唔傷
我都只係想搵個人穩穩定定
平平淡淡過日子姐
好撚型
拍拖十年散係會唔會傷又無分男女既
睇下大家點睇段感情架姐, 愛多D咪痛多D
你話佢唔傷唔痛, 可能只係佢唔再愛你
聽人講 愛一個人可以無理由
唔愛一個人可以有一百個理由
''男人又冇年齡限制 幾多歲都可以搵過個''
其實男人要搵過個都唔易, 都係睇人架咋個個唔同, 好似我咁身體同事結哂婚, 後生啲既同事同身邊都有男朋友, 單身既朋友以前又唔熟, 個個以為我好幸福無人搞我 咁我而家點算, 對我黎講咪難囉
我女朋.. 可以叫EX了 佢分手後已經日日搵新仔
可以無人管佢, 日日同佢同事拍拖番工食野放工
女人唔會冇人要架

''咁分手對男人黎講唔係好事黎咩''
對我唔係囉. 我比較傳統 想穩穩定定 唔好轉
係我眼中既穩定, 係人地眼中係悶
佢同事比到新鮮感佢, 咁我可以點?
SORRY囉, 我成全你地啦唉

都係果句啦, 睇人既
一齊More on啦 絲打

講中好多男性既心聲
男性真係唔一定話越老越正越有market

同意呀
女仔係青春但點解男仔個d就唔係青春
大家都有付出點會唔傷
我都只係想搵個人穩穩定定
平平淡淡過日子姐

唔通要轉GAY?
好撚型

代老豆多謝你
好撚型

代老豆多謝你

想含你老豆
好撚型

代老豆多謝你

想含你老豆

我比佢電話你
電單車140都未開始踩
我諗你老豆平時都係2舊起跳
樓主老豆好撚型.
男人之間唔洗講咁多野
是咁的
早2日同拍拖就快8年既女朋友分左手
試過一次帽,原諒完又黎多次
留得住個人都留唔住個心
為左依樣野搞到我好唔開心

岩岩係街到食晚飯同左老豆講件事
佢講左句 人生係會有啲風浪唔會咁平穩架啦
食完飯佢揸電單車,車我番屋企
佢開車前問我坐過幾多次佢車
我話十次左右啦
點知佢一出左停車場就猛咁比油
我之前坐佢車都未試過咁快
我偷偷地望到最快去到140km/h
個頭盔啲聲變到達達達達..
我個心情即刻舒暢哂
腦入面諗緊既唔再係困擾我嘅感情事
而係 「屌你老母好撚快呀 會唔會炒架!」
最後落車兩隻手紅晒、腳都軟埋
因為我捉得太實後座個扶手
依家坐低,定左驚打依篇野
我想講「老豆,好多謝你呀🥳」

8年
電單車140都未開始踩

唔係最多100咩? 我見條路最高都係100km/h
電單車140都未開始踩

條路姐 好多人超速
btw 樓豬用左條女8年青春抵晒
不愛我就拉倒!
不愛我就拉倒!

離開之前
不要愛的抱抱
反正 我又不是沒有人要
哥練的胸肌
如果你還想靠
好膽你就麥造
電單車140都未開始踩

條路姐 好多人超速

由頭開始好難呀

條路姐 好多人超速

由頭開始好難呀

幾歲 有事業好易
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞