老豆,好多謝你呀🥳

1001 回覆
5060 Like 47 Dislike
你老豆係一個追風既男人
Yes ar
其實真心想問
點解男人拍拖十年散係會傷?
男人又冇年齡限制 幾多歲都可以搵過個
女人同一個人咁耐 想再搵都難
一來老冇人要 二來個個都話係二手貨
咁分手對男人黎講唔係好事黎咩?又可以搵個後生女拍拖
同埋一齊咁耐 冇結婚既話 係咪真係會諗住大家會一生一世?唔係既話 分手係必然會發生既事姐
男人唔係夢想就係拍到個女人老之後 搵過個另一個後生女?
求解答

利申:老女人
好有型
你個老豆真係好

相反我老豆真係無腦又垃圾
你爸爸真好
呢d老豆真好
拍拖十年散係會唔會傷又無分男女既
睇下大家點睇段感情架姐, 愛多D咪痛多D
你話佢唔傷唔痛, 可能只係佢唔再愛你
聽人講 愛一個人可以無理由
唔愛一個人可以有一百個理由
''男人又冇年齡限制 幾多歲都可以搵過個''
其實男人要搵過個都唔易, 都係睇人架咋個個唔同, 好似我咁身體同事結哂婚, 後生啲既同事同身邊都有男朋友, 單身既朋友以前又唔熟, 個個以為我好幸福無人搞我 咁我而家點算, 對我黎講咪難囉
我女朋.. 可以叫EX了 佢分手後已經日日搵新仔
可以無人管佢, 日日同佢同事拍拖番工食野放工
女人唔會冇人要架

''咁分手對男人黎講唔係好事黎咩''
對我唔係囉. 我比較傳統 想穩穩定定 唔好轉
係我眼中既穩定, 係人地眼中係悶
佢同事比到新鮮感佢, 咁我可以點?
SORRY囉, 我成全你地啦唉

都係果句啦, 睇人既
一齊More on啦 絲打
呢種老豆幾好,有種亦係朋友又係家人既感覺
佢好早生你?
多謝你先, 唔好咁講, 起碼養到你牛高馬大
講中好多男性既心聲
男性真係唔一定話越老越正越有market
計番佢25歲生我
我諗第時我同個男唔會咁了, 我都24
我大過你,我都未有 呢年先散左,都無乜心情拍拖住
但做到呢種老豆,對個小朋友幾好
我諗因為你ex未算好老姐
如果佢30歲先同你散
佢就會冇market 而你就大把market啦
時候未到姐
到你大多幾年 就會好多後生女埋身

打錯 我諗第時我同個*仔*

我諗因為唔係一齊住, 個關係先可以咁架姐

你幾年單身了?
如果細個最有Market 都捱到,
到老左先飛佢咁我咪仆街囉
但佢捱唔到嘛
咁睇黎你都幾好仔既
因為依d仆街野大把人做
養到我牛高馬大 供書教學 果個係我老母
畢竟有些事不可以嘛
我依幾日都有掛住佢
成屋佢啲野未執
琴日打比佢, 新仔係格離了

雖然人地做仆街野, 但唔代表我都要咁做
做左咪同佢一樣?
我信仲有好女仔既, 只係唔知點搵姐
當我睇嘢愈嚟愈慢,我就知佢開得愈嚟愈快
SORRY 咁我恭喜你有個好媽媽先
oops..sorry,btw,可以做到朋友咁,幾好
岩岩好1年
老豆好迷頭文字D
但我住車尾其實唔係好睇到前面
如果我男朋友係好仔黎 我唔會忍心傷害佢
如果係player黎,我都唔會專一對佢
搵到下個未呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞