[I/A/PC] 夢幻模擬戰(27)連續3日65龍每日獎勵冇出SSR

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
純公主得芙雷雅 外掛可選雷丁
正常推圖比較少用到坦 45左右開始齊AOE技你就會慢慢習慣靠AOE清怪推圖唔用坦既打法 之後到你要開始推超時空同後面某D圖就要用返坦
痴撚線架開game到而家怒濤卷未出現過超過10%攻擊, 彩卷都用左N張
係,除非外掛雷丁
暫時主要用緊 雷丁坦 莉亞娜 雪莉 拉娜 露娜
如非必要(好多狗)都唔用坦
睇場地 太細既地方/太密集既地方
睇火力 AOE 加雪莉唔夠清哂D頭 局住打執久戰咁 但坦點都要練一隻
屌佢老母
月光寶盒左3次
爭女王2下搞得掂
比佢AOE殺左全家
aoe可以靠走位淨係一個食,招aoe打人嘅優先次序係
打到最多人>上面逆時針,所以aoe回合散開企,唔好痴埋晒,搵個最高魔防嘅去上面食
普攻回合會打最下面個格,搵個最高物防嘅頂,如果同物防就搵法師聖職或者弓手頂,因為剋冰龍比佢打冇咁痛
帝國隊出利昂小紅帽海恩女王,外掛都隻奶,有波波就外掛波波抽走小紅帽/海恩,食aoe,全魔防裝又坦又痛
即刻升下隻波波先
感謝
競技場最憎見到波波+莉亞娜
再動aoe=全隧沉默/封被動=玩完
pvp你地見到暗隊會ban邊隻
真理的門 同永生者係唔係拎去鍊金 如果俾克莉絲用邊件好
普通定世界先?
普通的話AI電腦白痴驚咩,
世界的話除非你後手+對面放波波前排+行到4格,
又要你放人係第一排先會可以第一回合炸到你,
波波又有咩好驚喎,莉亞那女神之淚
波波一定保護,ban 坦,搵欚會車爆波波先
那有莉亞娜女神之淚
世界啦,第一回合冇事,第二回合都出事
女神之淚,首先你要有
咁你就要有一隻驅散角+個琉離寶珠, 呢件都係好野黎我整左2件6星
打到而家仲未有琉離寶珠
我係用榮譽換隨機, 黎左一個之後就會係咁黎, 而家多到直接食升星
原來真係我非洲人

有淨都狂賭,賭極都唔中
打返40算
都係過唔到
大陸開左秘境buff永久波
早d打定用lv黎解鎖既秘境任先
永久係咪準備開level了

呢間公司做得認真唔錯, 有錯就認
要課一課支持下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞