[I/A/PC] 夢幻模擬戰(27)連續3日65龍每日獎勵冇出SSR

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
屌你老母打53都掛自動

有紅瓜子就抽
好抵抽 係咁出刀仔
歐洲人又曬料
我滿星左一個 第2個爭一個滿星
有需要就抽 that's all 抽唔抽到岩用既只限個人運氣 抽唔到仲有一半回返俾你
咁我都覺得武器值得抽下
紅月(同埋碎星夜鷹)都係咁抽返黎
每日2場龍 當你打55/60 都有2次50 =100瓜子俾你 每星期超時空200瓜

穩定收入=700+200 共900瓜子 你有野要買波升既咪買 無野升既都可以留到2046等龍肯出到粒種俾你先升既
仲有旅團合戰呢
同埋打55龍既未必打到A5
新手一問 呢隻game如果課金 係課角色定係裝備
課金同冇課金係邊到會有明顯分別
真係計少左旅團合戰 果度1星期好似又有百幾瓜子
超時空果200 唔計都應該好穩定有6-700瓜子收入 你無SSR既種何來升 所以開頭唔多唔少都要賭下 無得簡 但前題當然係你身上已經無其他SSR好升 唔抽既你留瓜子黎都唔知做乜 又無息收
課金理論上係縮短前期抽到keyman 同等陣容UP追齊人既時間
抽SSR裝無咩必要 前中期你抽到SSR 30LV最多等於SR 40/50LV 但佢個POOL大好多 同埋SR本身都有好多唔錯既裝可以用好耐
武器最抵賭係因為得飾品同武器加攻
無攻又唔升何來打關?
課金通常係課左特權先
有一個係每日獎勵會多一次
變相加快左你既發展速度

其次有一個係加羈絆同升LV速度
經水一直都會好缺

仲有原諒時鐘 到中後期單人推圖好有用

另外就係課石買體/錢 或者抽角
唔建議抽裝 因為所有裝都有得打 打同抽都係睇運
咁點解要比錢睇運

另外我知第一頁係好廢 但都唔該望一望
印象中有講到課特權既作用
到pvp 既時候 分高下係咪就係d裝既lv
係角色既星數同練兵既程度
裝LV 星數 練兵其實上限數值都一樣 睇練度 終點係一樣既.. 班超重課課長都係用金錢抽人抽裝縮短左個時間 但打PVP一樣有機會行錯棋輸俾人
dllm精英8-6
好似打大公主大範圍版
係咁退後aoe我
斷線?
入唔到game?
妖做乜春呀...
打打下斷左+1
公會D癲佬
唔記得入旅團望下 佢地半日就打撚晒
未打過拎唔到獎勵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞