勞力士無止境 (Rolex/Tudor) 討論 9

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
繼續!有冇手足鍾意帝舵Bronze個隻
係咪排隊正價先有
唔係串你 根本呢啲熱門錶9成無折
啲人加價都係咁搶 公司做咩要平賣比你
每個客都以為自己係vip
咁我算好彩,前排唔駛點等就公價買到

邊隻?

終於爬哂舊POST 基本上唔識人好似都唔會買到大路款
想問下呢隻白底黑圈地通拿幾錢 係咪排隊都唔會到我
未買過想買人生身一隻 有冇識人
而家炒價好似$17-18萬?
ching想請教, 是不是有D不太熱既款其實留都無用?
好似盲十同YM藍針, 我見有唔少人WALK IN買到, 有朋友試過留, 留左幾個月都無消息, 但同一間店試過放出來比人walk in買到
噤無野了 以為十萬
正價係
但炒價唔係
有時要睇彩數
我其實都有叫佢勤力D, 經過AD就入去問
但佢覺得呢D都唔算炒款, 所以排就會有
早排周大福經朋友幫手入手盲十,都等咗3個幾月。老實講,依家啲勞工炒高一萬幾千都會有人要,加上返貨又少,有心買真係好要勤力排多幾間
想問下 呢隻炒到噤高係咪排既機會都無
未試過入去落名 驚比人笑傻仔 話無得排
基本上唔識人想正價排機會去0
呢隻應該算炒得最貴個隻
會唔會識人 可以比番一萬幾千個SALES 飲茶錢
呢隻聽聞如果係周XX買1m金或者珠寶就可以正價配一隻
如果我買到1M金/珠寶 就唔介意炒價買
暫時勞係得呢隻覺得靚 利伸 新手
水貨佬炒狗定時定候入晒有水位既貨
你覺得仲會唔會留俾個唔識而又有機會留左唔買既人?
好老實
十個人有九個都唔會排一間, 如果有得留名
即係變相實會有人放飛機唔買, 我係sales 都唔會一個一個打返電話去跟啦
有貨返無keep 起既放上架俾人walkin 買仲快仲少D功夫

個遊戲就係咁玩
有得炒起既點解咁辛苦留俾唔識既人?

有心買咪行多幾間睇下有無放出黎
佢一返貨都比熟客先啦,識人直頭一有貨就叫你,買熱門運動款,排一兩星期就已經有,重正價可以碌卡,唔識人唔會排到
收到AD call tudor gmt有貨,不過唔要了,都買左綠針
師兄 同我去買得嗎?
我同左佢講唔要了
可能其他公司唔同做法
我公司YM個隻係會放出嚟賣
盲十就一定無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞