[A/I] 風色童話 4/12 12:00 公測

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
岩啊 依類其實好多 大部份都係幾個月隻仔 戰力game你一停課就好廢 一廢就唔好玩
就算你係課金都未必追到
打12星勇1都唔夠勇4狂戰硬
打天啟到12層對上全服第一一下打40萬, 你過唔到1關比人地過到已經差百幾萬經
技點個差距會拉到好大
遊2想棄GAME了 代理太差 無課真係玩唔到落去
其他代理定期派下REWARD 依隻垃圾GAME仲要分開儲值同非儲值螺 好撚弱智
無課永遠卡住遊2 3 4
呢隻GAME要勁除左錢, 時間都可以解決, 分享一下

裝備:
當你打唔到雪之章噩夢
你每日起碼打3場雪之章困難, 2場券(王國事件)王冠換,加埋聖團跳舞1場券, 一日最多打6場, 正常玩家,七日一定有件金裝
一件60裝一定換到幾件50金裝
己經唔計可以每日打以埋光之章3場, 50金裝都賣到百幾二百萬一件

魂卡:
打魂卡副本我未試過跌金卡, 所以就要儲25張合成
要有金卡最快方法:
1) 每日三場魂卡副本: 必跌三張材料
2) 1,3,5 去打天啟 1-6層, 必跌大約10張8張金卡材料, 打唔到第7唔緊要, 7會跌小量紅卡材料
3) 龍之秘寶每日2場, 最黑仔每日2張金卡材料, 遇到打蛋關必跌12張金卡材料

總結: 一個星期點黑仔到一定合到兩至三張高質魂卡

銀貝:
1) 星期三8點賽馬, 用每日護送副本既金幣買, 無本生利, 一場買曬三邊穩羸
2) 每日刷遺跡精英怪, 有機會跌大紫石袋 (50萬銀貝), 細藍石袋 (15萬銀貝)
3) 歐洲人刷裝備
4) 開黃金箱忘憂果, 玫瑰花,

銀星:
1) 公會戰一場 40萬(輸), 50萬(贏), 兩場最小有80萬銀星, 最多100萬
其餘咩公會跳舞, 王國事件唔多講

強化素材/洗煉
1) 打國王事件有1800王冠, (除左換兩張裝備副本券) 每日仲可以換到2粒月石, 4包碎石, = 合成埋總5粒月石
2) 星座每日五次, 打7-8星, 每次最小有一個金色洗煉一粒月石 = 合共5粒月石, 5支金色洗煉
合共: 每日最小10粒月石強化

仲有好多好多重要野其實我無講到, (其餘大型活動獎勵等等) 或者其他巴打可以再補充, 自己慢慢研究, 有心玩就繼續, 無心就棄
有無人知主線個押送任點做
有隻怪行向邨口,跟住佢唔好離開個moon範圍
between, 及早棄驚
60金裝先係可怕開始
強化咁易失敗 0課儲一個星期月石強唔到兩三下
失敗左仲會跌 玩條毛咩 晒時間低收益
星痕又係一個坑
本身頂唔順想課金 卡左游4
但呢2日出左4件金裝 多左啲錢 即刻放棄念頭
新手ser16留名…
玩咗兩個禮拜已經忍唔住課咗
由第一日打雪噩 到今日都未有一件60金
同公會喎 下次帶我打天啓好冇先
好啊
一於聽日啦 我好廢 靠你拖住我條屍
有冇人知譚仔個禮包會有啲咩?

雖然都冇好野
其實都真係幾多人課 成堆騎草泥馬 利申ser1
得幾萬銀星
乜野譚仔禮包
我課左都係遊5
呢篇唔算太真

裝備:7日有金裝根本唔係人人有,每日雪光森噩10場,可以一星期都咩都無
好多無課,都係一身都係垃圾紫裝
咩60裝換套50裝,發夢

魂卡:強弱主要分別,副本掉金卡=無可能,合成卡龍+魂副本5張
天啟10張 當打到天6有10張,其實8張係金一合成卡=廢卡,結果都係得2~3張金二。
即係要3~4日先至儲到一次合成機會。合成代表愈來愈強 錯,同名同位只可以一張,即係又係睇彩數,我可以連續3次合同一張武器卡
咁我慢慢愈來愈強,天啟愈打愈上,儲多d合成卡 sor ,天7開始,怪既等級係隨時間/個人等級而增加,如果無人幫手,無課可以一世打唔贏天7

強化:每日積分換石、星座打石。係無課面前,都係廢,+8->+9失敗去返+6=你幾日努力白廢,更加唔好講咩+12 +15。

總結:無課玩呢隻game 。就係不斷感受白廢努力既感覺
儲到幾日網,用晒捉垃圾
儲到幾日月石,去返晒+6
儲到幾日合成卡,合返一樣

無課真係唔建議玩,遺跡對戰俾人秒、奪寶可以連門口都出唔到。早棄早享受
Im
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞