[A/I] 風色童話 4/12 12:00 公測

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
小妹 天女獸 s1
可以掛機,但都有唔少有手動位,特別係做隊長
刷曬副本同任打曬npc做下活動就冇野搞
反而想知捉到寵點分應唔應該升上去
我同班fd揾完大陸攻略都睇唔明 遲下玩落先整合
開左家園功能忙左勁多 就快開始慘過打工
入咗春我部
放工先有得玩
想知今日升lv開到幾多上限
入左/申左ser 1 寶寶三十 入tg gp

https://t.me/joinchat/KeE051Bv0TZ-hYtmx68Xww

用tg約團一齊跳舞打任
亞股瘦?
上網搵咗小小料
好似最好係遠攻職, 其次到坦, 刺客太軟, 好多野都唔岩做
有無人有其他關於職業嘅心得?
大陸叫風之大陸一早出左,好多攻略
貧民玩牧師,氪金玩法師,爆發玩刺客,娛樂玩戰士
如果刺客 同 法師 課金 比邊個勁
1、雖然已經減過一次肝度了,但這遊戲還是很肝。你要跟上大部隊,一天在線時間必須要超過4小時吧。假如你想全清任務,那就是6-7個小時了。

重點: 這遊戲日常任務目前大概有10個左右,等級解鎖後大概會有近20個。是不是一股網遊的既視感。 幾個比較重要的副本(王國,12星座,奪寶之類)是每2小時換一批。一天可以做3次。同一個時段只能做一次,重複只給好人卡。而這幾個任務是必須完成的,這是目前大部分資源獲得方式的方式。也就意味這你,每2個小時就要抽個10-20分鐘來做任務。還是要手動不能掛機的任務,對我這種上班黨就是毀滅打擊。
4.大佬和平民的平衡, 這遊戲操作沒用,走位沒用。副本推薦6w戰力,你5w怎麼操作都過不去、5.5w走位勉強把通過。6w你開自動隨便過。副本難度高掉落概率大。大佬1天3次噩夢,平民一天3次困難,混的慘的只能普通。就是大佬越來越大佬,鹹魚越來越鹹魚。見過一個大佬堵復活點嗎?這裡就有。是不是和某國戰網遊很像。

5.職業,土豪什麼都強,10w牧師可以把9w刺客吊起來打。pvp就是搞戰鬥力,沒職業克制。說下pve,就是戰法牧,刺客很可憐,除非高戰不然沒人要。這遊戲牧師意外的多啊,特別我們區,一隊經常2個以上牧師,戰士和法師倒是挺缺。

免洗戰力GAME仲要肝
課金玩法師
冰定火
有得組隊火好似好D,冰有招回血
不過都係戰力GAME,夠戰力就過到
果斷del刺客 玩多陣唔對路del game算
點樣delete人?
有冇人玩緊ser 4
無課辦公人士 表示
正宗糞game
又係一隻限lv,起碼齊三個人既組隊,同萬王之王一樣既大路game,甘既畫風我想挽夢之歷險多d
點delete人
我反而ok既,
輕鬆玩下,又唔追排名既
都幾廿歲人啦,搵個唔洗太用腦既game玩既心態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞