[A/I] 風色童話 4/12 12:00 公測

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
打王國事件
蜜月期唔夠兩個禮拜
D裝備 升到去+11已經好撚on9個成功機率係唔夠50%。之後個機率愈黎愈低,加埋d乜春野加機率石都岩岩好過50% 仲要洗勁多月石,好痴線。 上到最後幾下13,14,一下失敗左等於無左幾舊水HKD
我連續兩下+8上+9落晒寶石 85%機會兩次都係失敗左
見住佢跌番落+6好想棄 仲要見到張gm卡今日 都係退款先了我
課就不了
有fd一齊玩下就ok既
我一次課左二百跟住課過四百係算小課定咩
課一千幾百都唔會有幫助 唔好俾錢支持個垃圾代理
賣啦 早期有貨好賣
反正你又唔係要衝排名,都唔會至在依幾千戰嫁啦?
見早期價高賣咗佢好過啦
80% 都失敗兩次?上+9其實幾易 之後就難
推晒石85%兩次都失敗 想退款算又退唔到
講咩不符合退款資格
呢個世界唔會再有好既手遊營運商
一場拎兩樣金武 好誇張
未見過
算啦,慢慢玩囉,用無課攻略
日日用王冠👑買兩粒月石,再買埋4 pack 碎石,買完再合成月石,一日大概有五粒,試下唔落祝福石衝+9,就算失敗幾次,之後祝福值滿可以100%上。用時間換。
算啦 好多代理其實拎住張好牌都唔識用
我覺得呢隻game算係咁上下,可能我小玩手遊
我之前玩過隻數碼暴龍直頭要扔鑽石復活過到副本先戇鳩
諗住想退款但apple唔俾退 好垃圾
其實60困同惡有咩分別 又有話掉寶率多幾多

又難打咁多
又無話掉寶率多幾多先岩
有無手足識退款 呢隻垃圾game唔想玩了
咁又無得比較既,2隻玩法都唔同
依隻係似mmo,但太重課金,戰力大過天
其他mmo打王避下技 走下位都可以話離補不足
但依隻撚驚如果戰力唔夠,唔好話走位,隻王普攻都屌打你。食中技直頭差唔多係秒
同埋升戰力既野種類太多,多得黎除咗刷裝同卡,基本上主要係課金爲主
就算比你係歐洲人都無用,副本咩都限次數
邊到有得採礦
你扮家長話小朋友亂付款或者有得退既
但如果係呢種唔夠運氣強化失敗輸唔起就想退我諗有啲難度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞