AIA 歐陸嘉年華staff討論區(二)

634 回覆
18 Like 0 Dislike
嘩好撚好睇
所有aia carnival 高層同super趁地冧呀全家過唔到年呀
淨係識剝削員工再扮死狗再暗地裡屌柒人八過八公嘅柒頭皮們 食屎啦

利申quit左好耐

我好鐘意bfable肥古同zone10眼鏡男同女super
其他都狗屎垃圾

肥古係zone 9肥仔?
我都好鍾意佢
好有兄弟feel
game真係好多花生
好彩係西芒

佢地講起高登個語氣仲要係好無奈好不屑咁 點呀 驚呀

幾時講起

第一日briefing

唔好上網講呀 無用嫁 直接同我地講
唔係姐 幾有用 有直接回應

講完後態度照舊
影射我無比人mark
yanicebb又話無mon post

我家陣就係屌你唔屌鬼婆啊吹咩
搵我出黎囉

啱啱幫你起左次底
無乜料到
應該搵唔到你

搵唔到我無得cut我

新會員同突然留言ge 會員會套你料

對上個po講多左d super野
聽到有幾個zone好留意我

要留意下身邊有無人引你講網上lihkg d野

你咩資料都無好難認定係你
整到最多咪執野走人

我淨係知我話過唔討好mk仔之後仲有人binc
有時聽到會偷笑

唔好比反應
小心
game真係好多花生
好彩係西芒

其實仲有好多
屌依加新年個幾日無嘢做
臨時工都搵唔切啦
Yanice食屎啦

係你表現唔好
無比game super mark
唔關佢事
屌依加新年個幾日無嘢做
臨時工都搵唔切啦
Yanice食屎啦

係你表現唔好
唔關佢事

本身2月都俾咗更 今次真係你返埋我個份啦
屌依加新年個幾日無嘢做
臨時工都搵唔切啦
Yanice食屎啦

係你表現唔好
唔關佢事

本身2月都俾咗更 今次真係你返埋我個份啦

呢句真

其他都狗屎垃圾

我都好鍾意佢
好有兄弟feel

係佢啊 好撚正

之前第一日返工已經有d老屎忽同我講抽到zone9 小心個鬼佬同男super高俊 兩個都係on撚9 加情緒病咁款 唔知係咪你講果個
嘩好撚好睇
所有aia carnival 高層同super趁地冧呀全家過唔到年呀
淨係識剝削員工再扮死狗再暗地裡屌柒人八過八公嘅柒頭皮們 食屎啦

利申quit左好耐

其他都狗屎垃圾

我都好鍾意佢
好有兄弟feel

係佢啊 好撚正

最有情有義
會尊重關心下人
真係當你同事而唔係當你係隻狗
以德服人 呢啲野有啲人真係要學下
屌依加新年個幾日無嘢做
臨時工都搵唔切啦
Yanice食屎啦

係你表現唔好
唔關佢事

班super大部分咪又係圍威喂

呢個真
所以比佢串無人mark 我無好hurt ge 感覺
因為我本身就係唔識social ge 毒撚
我只會同客social等佢玩得開心啲 話曬人地入黎玩一次都唔少野
至於super 就唔會因為想俾人mark 去特登同佢social
14-15年一開始搞果時返過 ....果時已經又係on9到要推上報
原來宜家16-17啲arrangement都仲係咁撚on9
得出結果係..算鳩數啦
當然我都好希望你地做返啲野,屌撚到佢地反轉

係佢啊 好撚正

之前第一日返工已經有d老屎忽同我講抽到zone9 小心個鬼佬同男super高俊 兩個都係on撚9 加情緒病咁款 唔知係咪你講果個

ko chun is gone

比人炒左 有無得分享下佢地有幾on9 比人唱

其他都狗屎垃圾

我都好鍾意佢
好有兄弟feel

係佢啊 好撚正

zone 9個軍人鬼佬真係好煩
前幾日佢黎我個zone 又捉我啲罐同紅線 至於另外個位高生就不予置評 同佢無幾句 可能因為我唔係女女

zone 9個軍人鬼佬真係好煩
前幾日佢黎我個zone 又捉我啲罐同紅線 至於另外個位高生就不予置評 同佢無幾句 可能因為我唔係女女

傾咗咁耐 依加先知原來你係巴
14-15年一開始搞果時返過 ....果時已經又係on9到要推上報
原來宜家16-17啲arrangement都仲係咁撚on9
得出結果係..算鳩數啦
當然我都好希望你地做返啲野,屌撚到佢地反轉

一月遲岀糧應該會報奴工處
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞