AIA 歐陸嘉年華staff討論區(二)

634 回覆
18 Like 0 Dislike

佢講你比人炒左

我無比人炒
佢地鬼搵到我咩
聽返黎 咁真定假嫁姐

你最清楚啦 哈哈

無俾人炒
家下係我自己唔撈咋

開名啦

揀cut邊個係zone leader決定,除非最大嗰幾個點名要cut啲佢想cut嘅人
男zone leader仲要有一個係女朋友同佢返同一個zone,所以範圍都已經收到好細喇

英文名3個字?

開名啦

揀cut邊個係zone leader決定,除非最大嗰幾個點名要cut啲佢想cut嘅人
男zone leader仲要有一個係女朋友同佢返同一個zone,所以範圍都已經收到好細喇

英文名3個字?

more la

開名啦

英文名3個字?

L字頭?

識玩一定系咁玩 我地學下野啦
想新年有得返 咁既表現仲吾叫最佳員工
表示我完全無希望

吾你老母
系你老母
新會然
有冇西芒同事?
一月中後 報左更但冇得返
而家二月冇任何通知
遲出糧又欠糧 唉
有冇西芒同事?
一月中後 報左更但冇得返
而家二月冇任何通知
遲出糧又欠糧 唉

欠幾多欠幾耐?幾月ge 糧?

為打擊違例欠薪罪行,勞工處會繼續廣泛宣傳投訴熱線(電話:2815 2200),呼籲舉報違例個案,以便迅速採取跟進行動。

勞工處又特別聘用了前警務人員擔任合約調查主任,加強搜集證據及情報的能力。

此外,勞工督察會透過巡查各行業的工作場所,偵察欠薪及其他違例事項。對於違例欠薪情況較嚴重的行業及機構,勞工處會加強巡查,採取針對性的執法行動,以保障僱員的權益。為更有效打擊欠薪罪行,如僱主是有限公司,勞工處除檢控該公司外,亦會視乎證據檢控公司的董事及其他負責人。

大家加油
當大家派緊花生既時候 想問下有無人知道Mach 5 DJ播過Ariana Grande邊首歌? 我次次聽到都好想問
當大家派緊花生既時候 想問下有無人知道Mach 5 DJ播過Ariana Grande邊首歌? 我次次聽到都好想問

屌你老味自己用app check啦

好記得有 side to side

番工個陣唔記得拎出黎check

好記得有 side to side

佢又好似唔係好熱門個幾首
其實連係咪ari既歌都唔清楚但應該係佢把聲
佢叫我唔好亂講野
好撚驚阿而家
佢叫我唔好亂講野

Who
原來咁多西芒同事都有睇 post
利申比人 cut 左兩日
佢叫我唔好亂講野

Who

講啦 做乜事

表示我完全無希望

吾你老母
系你老母
新會然

屌新會然之餘用力一推

呢排個post 多左好多新會然
佢叫我唔好亂講野

Who

講啦 做乜事

佢做橙衫 講過自己有次岀大錯過好唔開心
講過自己翻邊幾日
大概知道佢係邊個
所以Aia d人咪叫佢唔好係網上亂講野囉
不過唔洗驚啦 頂多咪走人 所以絲打唔洗驚

Who

講啦 做乜事

佢做橙衫 講過自己有次岀大錯過好唔開心
講過自己翻邊幾日
大概知道佢係邊個
所以Aia d人咪叫佢唔好係網上亂講野囉
不過唔洗驚啦 頂多咪走人 所以絲打唔洗驚

你咁好記性

表示我完全無希望

吾你老母
系你老母
新會然

屌新會然之餘用力一推

呢排個post 多左好多新會然

新會然 唔識咩叫推post
有乜booth好番
聽日番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞