(有圖)大家樂會唔會太離譜呀?嗌鐵板餐無鐵板

300 回覆
3432 Like 29 Dislike
今期出業績咁勁,都要慳幾塊鐵板
打手:一係退款,一係換過碟,搞掂
咁樣食一食幾銀埋單
Jarjar聲都無埋
戇鳩唔去驗眼
原來Jar Jar聲語癌已經變咗潮文
好柒

餵狗咁
無可能唔比你退,即場報警告鳩佢啦
大快活55 蚊 jar jar 聲
呀活打手都黎埋, 明白了。。。
我老豆仲叫我當係all day breakfast咁食個觀感就fit晒

世伯好正
第一,退款唔代表冇問題。我亦都好支持你退款之後再放上蘋果/fb追擊佢

其二

樓主唔食落去唔會話到比人知塊排半暖、難食。到時你條打手又講:你又唔食埋,可能冇鐵板都好好食呢?

咩都話屈人打手先,咁就帶到風向,連登真係多傻仔。我成段野都不過係指出樓主硬食既行為on9姐,咁又一堆負皮

睇返樓主原文

D肉就半暖,D汁同菜就凍,好難食
都成$70一個餐 會唔會咁離譜呀?
[red]同個廚房講,佢竟然答我:因為間鋪太細,所以無鐵板
仲同我講有唔滿意就一係退錢一係換過第二樣

係度得兩個情況

一. 根據樓主敘述既順序,佢食到凍菜同肉,之後同樓面講,樓面覆佢話佢可以退錢走

二. 樓主係拎餐個陣問左樓面,覺得冇鐵板都仲可以將就,結果埋位食先發覺唔只冇鐵板,仲要係冷盤。

上面無論邊種情況,樓主都大條道理可以直接行埋去講要退錢走人。

但樓主無,佢食完第一啖垃圾,唔係拍枱攞錢走人,而係繼續食第二啖。到食完先上嚟叫春。

話佢同含泛民既傻仔一樣有錯?
大家樂又貴員工態度又差
戇鳩,你點告
佢係廚房用鐵板
再係鐵板倒比你唔得?
廁板餐
樓主冇錯,
問題係 寫到明, 鐵板餐 冇鐵板
就算暖暖地都照食. . 事後覺得後悔點解唔退錢.

後悔依家先叫春. 有圖有真相,
比人強姦咗, 依家出來報告事件. ..差咗未去醫院驗傷
個煲子飯好 up 胃
寫明鐵板,又有晒相,衰硬架喎,你有無單?
有單 不過有會員編號 廢事post
咁又唔駛 Post, 九成衰硬
我反而想知依家佢改左個名當無事
海關係咪就會做唔到野?
依家用佢部自助機有免費野飲送

btw對快餐質素冇期望,自然冇失望
而加大快活真係做得好過大家樂
大家快啲去食阿活
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞