(有圖)大家樂會唔會太離譜呀?嗌鐵板餐無鐵板

300 回覆
3432 Like 29 Dislike
強烈要求 大家樂, 比個解釋.
鐵板餐完全冇個鐵板. 重要賣到70蚊

樓主 報上 APPLE 動新聞, 重可以攞報料費,
可以令大家知道, 咁大間公司都可以昆人.

一個鐵板 可以令到塊肉 保溫.
退錢, 叫過第樣野, 大撚晒咩.
晒咗樓主時間去等餐.

大家樂係咪變咗行大陸果套. 大撚晒
身為住左喺香港廿幾年既香港人,我地都知道去呢d連鎖快餐店嗌鐵板餐係為左個jar jar 聲,我地食左廿年都係jar jar聲,而家佢突然改左膠碟上,對我地黎講就係貨不對辦,有咩好拗?
離譜
明知無鐵板都叫? 無員工同你講?
唔知係咪咁啱,一開完post 啱啱就收到大家樂回覆
要求退款就當冇事?
應該冇人傻鳩得過你,仲要死出黎被人笑
有班弱智仔覺得blame the victim 就覺得自己好醒掛
聖誔大餐,
窮撚都係去食, 鐵板扒餐. 平平地 .

好彩樓主唔係聖誔慶祝.
點知比個膠碟佢.
重唔著晒燈咩
大大隻字寫住鐵板成個area括撚住嗰三行嘢,正常智商嘅人都會理解成三個餐都有鐵板。竟然重可以有班傻仔話乜撚西冷先有鐵板幫大家樂幫航,成班食膠碟食到傻撚咗
我碗湯有曱甴,換過就係啦。

你咪理佢啦,佢呢啲儍仔俾人大聲兇兩句,就成隻笠水狗咁等退款㗎啦
邊個叫你食呢間無良企業

我就揀食大快活啦

做人做狗自己揀
我唔撚理佢咩成本幾多啦,都唔理食果個既動機係乜,窮人又好有錢人又好,總之鐵板餐用鐵板上對香港人黎講係常識,係norm,而家打住鐵板餐既旗號用膠碟上就係貨不對辦
其實佢可以話 西冷扒先有鐵板. 佢都吹你唔脹,
因為只係寫住 西冷扒鐵板餐.
我覺得 鐵板餐無鐵板 同 魚柳包無魚柳 係一樣
之前幾日都錯定點先
商品說明條例
仲有以前個湯都唔係咁
典型 PR 解圍
發生左呢單野,PR就諗:

間店明知無鐵板都擺個鐵板餐牌出黎昆人去嗌,搏無人投訴就過骨,如果有人投訴就係管理果個奶野、廚房奶野

咁點樣令到管理果個變到好無辜咁呢? 就梗係一如既往,推俾前線員工揹啦,即係個管理層冇錯、廚房冇錯、係擺餐牌果個有錯!
https://hk.news.appledaily.com/breaking/realtime/article/20181129/58524974
《蘋果日報》調查組報料專線等你報料!
你都可以變身做記者!有料到就即刻影低send嚟爆相爆片熱線,一經《蘋果》獨家採用,致薄酬:
相:$500 片:$1,000

請你食番幾個 鐵板餐. 去食真正扒房都得.
唔好理個戇鳩仔, BLOCK咗佢就算, 條友個個PO都咁, 今日先喺旅遊巴撞的士個PO入面柒完俾人屌, 依家又係其他PO繼續戇鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞