好評炸裂!《水行俠》媒體真實評價終於解禁 外媒大讚:無法形容有多棒,溫子仁根本 DC 救星!

216 回覆
335 Like 18 Dislike
你好😂😂
scarlett生完收返身都好殘樣,ironman 2時真係好正cap2時都重幾ok
殘樣下marvel家下先來拍solo真係明日黃花
希望cg執靚D但又唔好太假啦
大家留意返呢個傻西係豪杰
但佢講到無期待大收,由James cameron出手都無期待大收會唔會講唔過?
當時3D係一次賭博黎
觀眾buy唔buy影評都唔敢寫包單
張飛貴左,播3D既院又未普及,題材又未必岩女性觀眾
票房預左唔差

但破到鐵達尼紀錄真係意料之外
其實阿凡達唔係第一套3d戲黎架,之前己經有唔少電影係3d不過效果相差好遠,由大導演用左咁多年時間準備又咁高成本邊有可能唔預大收唔通真係想打個和就算,只係破唔破到鐵達尼另一回事,唔會預唔大收
到而家有冇邊套3d效果好過阿凡達?
就講翻DC同MCU,DR STRANGE嘅3D效果已經一D都唔失禮
無咩邊套
近年覺得雷神3同ready player one既3d效果都唔差
F&F既故事人物原本已經有票房
溫子仁可以埋個靚尾係幾勁
但係水行俠係on9故事on9人物
最重要俾Justice League拍到成個on9咁
觀眾對佢已經有totally on9既印象,點救?

不過身為一個連燈仔,我支持DC
我好期待溫子仁會點救,不過要我入戲院試伏就......
可能真係拍得好好睇

不過

AQUAMAN SUCKS
睇完個長跑trailer覺得好攰
入場?不了

利申:WW都睇到訓
扮乜支持DC 乜野on9故事on9人物,我

淨係知就真係on9啦 ,又慘d既,番工番

到戲都無得睇
我相信既唔係DC 係溫子仁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞