好評炸裂!《水行俠》媒體真實評價終於解禁 外媒大讚:無法形容有多棒,溫子仁根本 DC 救星!

216 回覆
335 Like 18 Dislike
本身人物都唔吸引
拍得幾好都無用
FF7 都算係水準以上
溫子仁暫時執導個d 都唔會話差得去邊
我覺得呢套應該會係一套合格既爆谷片
身為英雄片fans 我都支持dc
又話dc有深度,做乜又鬥女? 鬥波坑深呀原來?
膚淺呀serena巴你
Paul拍到中途死左
對成個制作組咁大壓力
溫子仁都交到功課重埋個靚尾
證明溫子仁真心有料
玩 scarlett 同 elizabeth 都夠晒啦
套野其實同睇海底奇兵冇咩分別 成套野係海底d魚又整到似迪迪尼真人版d童話故事既魚咁
反正咁興女權
搵個同gal 差唔多level既女去做主角仲好啦 反正二戰game都有女兵LGBT
Wonder Hirl個故事直程無腦
GI Joe 1都有段潛艇大戰拍到starwars咁
又唔係嘅

可能呢套係DC嘅Ironman呢!
早十年有機會
佢係正義聯盟之前出可能好啲
DLLM, 正義聯盟入面個水行俠拎住支叉
完全係無撚用...最多游水快啲, 力又唔夠大,
最撚ON9 叫水行俠連水都擋唔住.......
無DLC 嗰陣都鍾意?
我喺戲院就好鍾意
我好注重打鬥同畫面
同我一樣
游水游得快,所以叫水行俠
擋水就叫擋水俠啦
雖然我係marvel fanboy,但其實我對呢套水行俠都幾有期望,本身有睇GoT已經好鐘意馬王,但JL將佢拍到成個傻仔咁真係好心灰,今套溫子仁執導我都幾有信心套野會係水準已上,只不過某啲dc巴係都要踩低marvel黎抬舉呢套戲真心on9,我夠膽講大部分marvel fanboy都會想睇返套水準以上既Batman solo,奈何WB真心幫唔落將成個DCEU搞到pat屎咁
Bvs畫面係好靚,但套野真係太多其他問題影響晒
咁DC女 又真係幾正
marvel 可以一戰既真係唔多

豪傑狗 以為改做勞帝無人認得你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞