好評炸裂!《水行俠》媒體真實評價終於解禁 外媒大讚:無法形容有多棒,溫子仁根本 DC 救星!

216 回覆
335 Like 18 Dislike
全方位嘅爛
係真嘅真係好醜怪

你做咩係隔離個post傾傾下潛左水,我等你答我票房點先夠資格叫做爆啊?
29歲連咩Q係爆票房都唔知,重係到以為好醒係到cap圖抽水
講比你聽咩q係爆票房啦!
爆票房就係無預期套戲會大收,結果套戲最終超額大收
阿凡達依D無名氣小說故事改篇又唔係續集電影,結果就破晒紀綠就係爆票房,
爆票房另一種又唔type就唔係破紀綠,係業界予期套戲&影評睇死,但結果大收又係爆票房(就如venom咁),重有種就係套戲低成本拍攝但結果票房係成本好幾x倍,簡單講我成本1百萬結果套戲收1億票房咁又可以係爆票房,唔撚係計咩二十億十億就大撚晒呀on9,明未呀!
致於你話starwars 7 & avenger3點解唔係爆票房,因依兩套戲上映前基本已予期就會票房大收,咁又點叫爆呀!爆條毛咩!marvel可以叫暴票房算得兩套 ironman 1&黑豹
醒少少先抽人水啦!
今篇夠多字啦!明醒你啦!
阿凡達由James Cameron拍都無預期會大收?
咪理個傻閪啦 套阿凡達係第一套3D電影創先河 又搵大導去拍點會唔預係爆 正等於呢套水行俠搵埋溫子仁出黎 唔好撚同我講唔預爆票房呀 咁都唔爆DC真係含得撚 如果呢套咁既野10億都冇麻煩連登DC狗死埋一二邊打飛機算

人地阿凡達未上前已經用3D電影稱號吸引人入場,佢就話咩冇名氣故事改編,唔係續集電影(屌你 而家計劃拍緊啦)

條老人K真係9UP到
信溫子仁
今次唔會中伏啦,屌你老味打死都唔入戲院睇
James Cameron準備多年既電影鳩up到冇諗過會爆 果陣宣傳直頭鋪天蓋地啊柒頭

都啱既,用你FF出黎既標準去計而家套套DCEU電影觀眾都零期零,咁到時咪好易套套都爆囉
10億太多啦 比啲生路人行下好喎
上面有人貼WW
Gal Gadot真心靚
但WW套衫對波真係假得制
星戰8呢類食fans 嘅電影,話差都正常嘅。
毒魔真心垃圾,只不過未去到影評話到F4咁差(F4差到睇到想死)

不過DC影評。。。真係睇下算
嗰陣BvS第一批影評又係吹到幾正幾正,結果?
仲有justice league 又話DC搵到自己風格,結果?
每一套都超乎期待
超人去左做獵魔士
連登捧嗰啲,通常都有啲伏

Click
代表作都講嗰堆恐怖片丫。。。F7唔係有Paul Walker 走咗,好普通嘅戲一套
唔係撐佢,只不過avatar當年都無預過會爆到破紀錄(雖然或多或少靠3D擦出黎)

不過以佢嘅logic, marvel 仲有GotG同Antman 1
bvs都係咁
影評讚到咁犀利反而信唔過
導演救返生
今次我就支持DC喇
Bvs我好鍾意
身為一個連燈仔,我都支持DC
為左睇amber heard會入場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞