[親生仔]Google Pixel 討論區 (19)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
$5 worldwide shipping咩唔係
唔使share都得啦
利申準備買case加tele 58mm
有諗過買,但出年換機又唔啱用
不過我部機仲未ship唔敢買住
慳得就慳嘛
我都諗緊要唔要加埋支lens
pixel4?
由Pixel 1開始代代換,無理由唔換Pixel 4既
我今日都打咗去HSBC問,證明Google 個CS講大話
留名
我都係同一張卡買
用bns cancel左, 轉左間代運好快就ship
兩次銀行都即刻打黎comfirm
正過 Pixel 3!Pixel 3 Lite 有頂級攝力 + 3.5mm 插口

推出自家手機 Pixel 三年過後,Google 終於都考慮更進一步,推出售價較相宜的中階手機 Pixel 3 Lite,甚至打算將 Pixel 系列的超班攝力下放。而繼之前 Pixel 3 Lite 實機曝光後,最近再有更多關於這部親生仔的資訊出現。

Pixel 3 Lite 將配備 5.56 吋 18.5:9 的全屏螢幕,僅配置單喇叭,並內置新一代中階 U Snapdragon 670,繼續搭載 4GB RAM + 32/64GB 容量,而電量方面就僅內置 2915mAh 電池。

雖然規格比較普通,但 Pixel 3 Lite 最大賣點仍然在於拍攝實力,將沿用 Pixel 3 的 800 萬 + 1200 萬像素前後鏡頭組合,另外也會將 Pixel 系列已經砍掉的 3.5mm 耳機插口補上,如果售價合理的話,相信會較 Pixel 3 更吸引。
Cancel咗 係咪冇得用返649買
想問點樣可以熄mon時,用ok google 開到google assistants ?
點會較pixel3吸引 cpu
s670分分鐘用night sight/ portrait要load多幾秒
唯有畀貴少少本地買lol
有64gb都好啲
同有埋3.5
如果唔太貴嘅話都應該吸引到幾多人想試下玩pixel
召喚之前賣Pixel 3嗰位正常人巴打
US IP only
用送嗰50蚊,買咗減價嘅VR

好彩死等爛等啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞