[親生仔]Google Pixel 討論區 (19)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
lm

pixel3xl
有無巴打部pixel 有呢個問題
開wtsapp 聽錄音果陣
未貼耳聽 已經自動黑左moon 播完段錄音之後都係keep 住黑moon 唔識變返正常
然後貼身聽黑完 moon 之後都係唔識變返正常
淘寶有無pixel 3玻璃貼好用?
Nexus 5樣樣都好
係粒電最差

好多人死電
電都換過一次
爬文
你用緊乜mon貼
部分廠係 以我所知LG係, 當初test 5X 有成103%

Btw提提你accubattery 0-100% 度出黎同實際有100-200mah 誤差

我依家手試有 XL 同 2 換左新電都係99%
無用
無用咁奇怪 重裝有無用?
冇呢個情況
有冇巴打部pixel 3(XL)都係用gboard 打中文而又冇問題?

我而家部大機個gboard明明已經加左中文筆劃同速成,但用果陣一篤就係咁彈句"Waiting for the language to be downloaded..."出黎
無伏,但Selfridges個速遞好on9
佢係用skynet,服務好差
我情願去深圳淘寶買
可能仲有保障
Set你要用嘅keyboard喺頂 頂過英文

之前set完就冇事
點解個網https都冇
巴長 我有多部black 64gb 細機
係官網649果時訂
跟信用卡statement (5179)+運費(未知)有無興趣
有既留tg 到左搵你 依家集運岩岩出貨
ae個rate咁貴都係50xx點解你張卡會收成5179
ae 直對 usd 唔貴 算平
都係果句 有平機就贏
打開Contact
明明D contact 已經sync 哂, 但長期keep 住話 Getting Contact , this may take a while...

可以點解決呢請問
明明d 電話早已入哂去contact sync 哂(已前入落果d) 。但係打黎d 電話認唔到d 人名。我要再入多次先認到。有無人知點解。
我之前都有呢個問題, 似係未SYNC 哂.
我最後手動EXPORT 舊機CONTACT (vcf format) 之後 import 入新機先解決
上去買積木機有保障過去鬼域買機?

DBS 我都想知咩卡買平
佢計成7.9有咩里數積分都係搵笨柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞