[扮工好悶]返緊工又冇野做不如入黎吹下水 (251)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
唉 愈諗愈垃圾
我都做廢人
用喱度資源睇翻好身體 就走
咪同佢一齊累鬥累
D野冇人做 爆鑊既時候
我就唔信你老細繼續唔出聲
請假 仲做傻的嗎
不過老實又真係冇乜嘢做
好想做魚生同事
咁咪大家一齊hea
你理得人番唔番
態度正確
風褸 —— IT professional 的象徵
https://lih.kg/914204

風褸?
今朝占士先講完
我決定咗要去投訴便利店個收銀

http://lih.kg/bOFQkS

冇光環 不環了
取代 Android?華為手機新 OS 曝光

雖然 Android 已經成為全球最多人使用的流動系統,但亦有指 Google 正開發新 OS「Fuchsia」,最近更成功登陸在華為手機之上。

雖然 Google 指 Fuchsia 是個實驗性的系統,但最近就有華為工程師提交相關測試編碼,顯示 Fuchsia 已經可以在內置 Kirin 970 的 Honor Play 上運行,亦是首家確認正測試 Fuchsia 的第三方廠商。

Fuchsia 是 Google 研發的新一代流動作業系統,兼容 Android、Chrome OS 之餘,也同時支援 ARM 及 X86,可用於手機、平板甚至是電腦,用來取代並整合現有的 Android 及 Chrome OS 產品,帶來更佳的跨裝置使用體驗,也同時解決困擾 Google 多年的碎片化問題,但預計 Fuchsia 仍需 3 年的開發時間。

http://m.ringhk.com/news2a.php?id=17787

我覺得要首先解決左UI個問題先
3年
哥殺今集玩塵爆係咪有心bin c
3年好正常. start from scratch
仲諗緊買唔買PIXEL 3
你又知田中carry到
14講得岩阿
買啦.
點解唔出行貨
出行貨我都買左啦.
冇3.5mm jack
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞