💳信用卡討論區 (59) 迎接年尾消費旺季 發問前先睇 #1-#4

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
老闆張卡片
無喎, 淨係口頭UP咗個地址, 佢都OK
你有冇入錯code? DBS有2個code, 要入016果個
我是但寫都過到,冇打黎問
Saving個戶口睇到架喎
入現金找數會唔會好d
正常 fps任何時候都會即找到其他銀行卡數?
我找dbs卡數入現金算 用一速即付要隔幾日先找到 好不爽
諗緊洗唔洗$6800食cv迎新
Citi PremierMiles 張卡有冇人用緊
係咪都係4蚊里
絲打你未有DBS?$6800諗住買乜?
CV迎新得$6800回$600,EMINENT迎新$7000回$700

And thanks for your reminder
有一絲心動想用一按速付但要每月自動轉賬 都係用返FPS找數
Earn more財仔卡 諗住用嚟日本旅行簽銀聯 係唔係正常準時交卡數就同普通銀行信用卡無分別?
一速即付唔係即找 加上收款銀行可能會有手續費 所以不了
我有cv同bwm bwm舊客有迎新 兩個月食夠48dbs$就得 張cv真係冇咩點用過 得淘寶同萬寧 百佳先會用下 簽得幾百蚊
咁緊係啦, 唔係你諗住有咩特別....?
想問下
平時好少用 最多都係網上買下野 食飯簽卡
匯豐銀行白金卡 係咪已經夠用
我得張中國建設銀行aia卡 但唔多想用佢
想申請多張黎平時消費
dbs迎新係確認卡個日開始計
佢話要我補交資料
之前試過,兩日後會見得翻條數

上星期收到dbs bwm之後食飯買野簽咗around 4k ,點解個迎新介面仲係咁?

利申真係新客
係咁架 你之前申請登記咗咩迎新就係個樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞