💳信用卡討論區 (59) 迎接年尾消費旺季 發問前先睇 #1-#4

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
岩岩我都係官網申請左Citi PremierMiles, 但答完三條核實身份問題就直接出 , 你的申請已遞交,會盡快通知是次申請既結果,係咪收左皮了 連文件都無叫我upload
宜家等緊大貓VS
渣打香港:閣下的渣打VISA信用卡申請已批核。 SCBHK: Your SCB Visa Card is approved.

係咪冇任何大法、直接網上申請?
渣打香港:閣下的渣打VISA信用卡申請已批核。 SCBHK: Your SCB Visa Card is approved.
我早兩都批左嚕 等緊張卡寄黎
無任何大法 無渣打戶口
上網申請 上傳資料
呢期似直接網上申請(勿襟MGM、唔搵街霸)最易批卡
不過琴日蘋果篇嘢個記者竟然要又要落分行攞卡又要唔收糧單又剩
https://nextplus.nextmedia.com/news/latest/20181128/638288

呢篇野講既內容真係好白痴

1. 而家邊有人睇卡就量度到你有唔有錢
2. 呢張卡唔洗一百萬年薪 雖然好多人知 不過算係台底野 咁樣講一講出黎唔知ae點諗 雖然可能係ae俾錢叫人寫
3. 寫出黎個意義係邊?
其實夠年薪夠資料唔係實批?
呢度有巴打試過唔批
申請左張HSBC VS 唔知批唔批
令我諗返起人妖閪屍藉Earnmore一日裏面扣多咗一次AAVS錢果單嘢
恭喜你! 你的DBS信用卡已成功批核!
等左一個月 幾耐倒收卡
半個星期,最快星期六,預下星期一
咁好嘅DBS會「恭喜你」嘅
等下先
呢家Dbs Black world 同CX elite點用好
想問有冇人填完個人資料去下一步,佢得東航雙幣卡比你申請...
啱啱再試一次,睇嚟fix好了
現有客戶 Share limit 申請咗vs,乜資料都唔使交
邊度有張卡個design睇,想要大圖
忍唔住,一次過找晒五張卡嘅卡數,爽

咁就過唔見咗十六萬
好柒
vs尚可,plat
現有客戶點申請
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞