μ's永遠愛好者交流區(17)唔中1001,又完一個Post

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
おめでとう 做オタク做到透爐巴打咁真係好撚勁

btw原來個客架妹嚟㗎
睇嚟唔止搵到工 仲搵埋老婆
毒撚嘅偶像
機會嚟喇飛雲

個架妹麻麻同埋我otaku desu唔識溝女
下次請你地食餐好 如無意外既話
牙彩事務所等緊你牙
得啦學緊日文啦比啲時間我
年薪、姓同身材都過唔到關識日文都無用
雖然我平時少留言,但見到透爐巴打你做到自己夢想的工作,都要上一上水,真心恭喜你,祝你未來工作愉快, 順順利利
太長就唔quote了,多謝 希望一切順利
恭喜晒透爐巴打
雖然你好似好輕描淡寫咁寫咗件事出嚟,但係好感染到人。你敢去踏出去,一步步咁走落去。好勁呀你真係
簡直就係毒撚之光
希望遲啲有幸嚟東京可以請你食餐飯仔
恭喜哂透爐巴 自己既興趣可以成為工作真係好勁
比我後生5年都冇咁既動力
間中入下黎咁岩睇到恭喜哂
BTW木谷賤撚過狗
見完佢同埋睇佢寫嘅文拍嘅片都睇得出佢應該唔係好理人感受但就乜野都會想做,成日都想試下跟呢類老細試下

btw 要跟大佬你學班占了 但第一季講到咁差點算
多謝兩位巴打

同埋都想講 僕今,SD,MR 都真係支持咗我好耐。出發前再加多套比宇宙更遠的地方鼓勵,ここから、ここから到依家都仲每日聽 果然我都係オタクです
唔係これから咩
我冇入呢首歌
我都唔係好記得
呢首係比宇宙更遠的地方既歌
利申: google
乜鳩都唔想睇都好,2018年點都要睇南極同埋屍團

同埋少歌
恭喜透爐巴 下次黎日本請你食飯
清係諗住長做定短炒?

只係靠動畫角色嘅熱誠唔知可唔可以做到老
少歌你點都要追啦,我想睇lv,但係啲時間閪到
邦邦你涯過小星星 當佢b級片,
唔好用現世常識去理解,之後補live(好似話1st live)
就係神作

利申:我太膚淺,涯唔過小星星,兩集就x左
清係諗住長做定短炒?

只係靠動畫角色嘅熱誠唔知可唔可以做到老

點都好攞左永住權先
都岩嘅多個身分多條後路

第時可以上Hibiki style比班女聊既時記得宣傳下連登
反而我又冇諗永住權呢啲問題,真係好純粹想入呢一行試下。

而呢間公司撇除營商手法太進取之外我都幾鐘意。因為太有startup感覺,而且極速擴展,一係發達一係比達,岩晒我呢啲無依無靠嘅外國人。

喺呢行我有好多野想做,如果呢間公司成功keep到落去既話我有預感夢想可以一一達成。
校服巴去邊到學日文?自學?
自學啦梗係 窮撚邊有錢出去學
(有個N3滿分妹妹可以請教)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞