[秒經] 一人一個走光經歷

143 回覆
444 Like 19 Dislike
小學有個Miss好大波 有一日佢幫我綁鞋帶
呢位巴打就醒啦
終於有圖
+1

仲想講成日發夢系條街裸跑匿黎匿去
小學最矮坐正教師檯前面,MISS條長裙係透既見到底褲,佢成堂企正我張檯前面講書,我偷望咗成堂
人細鬼大
同學係泳池上水但條泳褲鬆得滯甩咗
條j又黑又長
上電梯,樓梯,巴士成日都見倒底褲架啦
個個都淨係講以前返學?
水運會前面個靚女師姐著低腰褲露左條gap出黎不停拉高又跌返低若隱若現咁
我地成班係後面睇左成日
細個有條蟲跌咗入衫入面
驚得濟拉開咗件衫叫個同學幫我整走佢
佢整咗勁耐
你15分鐘就急尿? 正確飲水方法係25至30分鐘飲一次, 每次飲5-6啖, 唔可以快飲要慢飲,即係每啖吞完先準備倒第二啖入口再之後先吞,因為快飲身體唔知你飲水會排哂出嚟浪費哂,就可能會好似你咁好快急尿。我就次次set個計時器,記得就睇下手機過咗25分鐘未,過咗就飲,之後重新計過,如果你唔驚嘈到人就直接set個鬧鐘25-30分鐘響一次提自己飲水。依家我日日都係咁
寫錯台唔好意思
加拿大好睇啊其實我覺得有種魔力
但有毛就真係不了
坐係長枱同人傾緊野
上手用個女仔烏低身執番枱啲野
一望上去發現原來倒晒奶
係真係成個領望入去全部都係奶
坐底D
小學有個女同學坐我斜後面,我又成日打橫坐,佢著件好大領口嘅pe衫,佢書包掛喺枱側個鈎,有次佢成個人烏前拎嘢,睇到哂兩個半發育嘅波仔
行過去廁所點知俾隔離班啲fd係走廊解左bra扣
個陣仲要著pe衫 即刻行勁快入廁所
小學老母帶我返幼稚園探校長,趁老母同校長傾偈嗰時同個frd玩兵捉賊,急起上嚟捐咗入老母裙底匿埋

捐返出嚟嗰陣,校長、frd、同佢個frd老母企喺度呆曬
我點知唔捐得裙底
都唔明上面得條底褲有咩好睇
使乜咁大陣仗呀
un腳un到條裙愈黎愈高但自己唔知
試過F1定2果陣成班同學去唱K
有個女仔烏低身同隔離同學講嘢
首先,佢條衫好鬆
第二,當時小朋友嘅佢未發育,都幾平下
然後我同個fd就喺正佢前面暗暗哋睇到佢粒lin
然後比佢嬲咗我成個月
未試過睇人走光
以前中學鍾意一個同班嘅女仔 咁時不時都會望幾眼咁 好正常呀 咁我坐班房最右邊佢坐最左邊 試過好多次望過去個陣佢同人傾緊計成個身對住我呢邊 然後兩隻腳擘開 咩都睇哂 仲要咁多次都唔同款
講真個下有掙扎 提唔提佢小心啲好 但係我內心其實又想睇
以前小學放學係班房門口排隊企第一個
有個肥仔孭個書包又大
唔知做乜係咁迫上黎
一撞我成個飛左出班房
真係跌到四腳朝天
全班三十幾人一齊望住我條底褲
不過好彩孭住書包完全唔痛
著短裙番學,係轉彎位比啲風吹起咗條裙
對面咁啱有2個男仔迎面行過嚟
睇到晒

好彩有著打底褲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞