[秒經] 一人一個走光經歷

143 回覆
444 Like 19 Dislike
m字吓嘩?
賣鞋係咪成日𥄫到走光?
https://lih.kg/203755
水運會女同學着泳衣飛釘 即刻叫攝影組同學影低佢
lm
前幾年雨革 學生自己搞擺課落球場坐 之後有啲女唔想坐球場地下 就坐隔離嗰兩級梯級

想像吓自己同班frd坐球場中間 望住側邊一排差唔多10個女仔一齊走光 係幾咁壯觀
前幾年雨革 學生自己搞課落球場坐 之後有啲女唔想坐球場地下 就坐隔離嗰兩級梯級

想像吓自己同班frd坐球場中間 望住側邊一排差唔多10個女仔一齊走光 係幾咁壯觀
有個女仔fd著校裙坐左係商場後樓梯級食煙
我後到向上行個時一望上去
見到露左條紅色底褲
我扮睇唔到繼續行上去免得大家尷尬
F1都唔識咸濕嘅,應該係智障,或者性功能障礙…
坐地鐵個陣,我捉住個扶手,一揼低頭就見到個女仔件衫又鬆,離埋罩,啡lin
有次灣仔游水,見到個abc 件泳衣綁得唔實,露左粒lin,粒lin好樣衰
係尖沙咀見到個鬼妹唔知係咪飲醉左成條裙移晒位,上身走左成邊波出黎

中學有條女坐係度果陣對腳撐到勁開,白色底底我望撚左成個小息

有次上巴士上層,前面有一對mk男女,女既著超短裙,行最前,之後mk男,之後到我,一上梯果下向上望,黃色底底

中五同同學溫書,有個女同學又短裙又低胸,坐正我對面,成日烏低身問野睇晒,唔烏低身就睇到短裙入面既神秘Y領域 幾想約多幾次佢地溫書
著校裙跳繩
圖書館枱底
行路果陣見到前面條女個書包仔zip起左條裙
條大直路差唔多行完先提醒佢
諗到畫面笑到仆街
放心唔係你 中學黎
行一轉hollister 啲女sales都一定有露到溝你睇
唔記得中一定小學 有次放學翻屋企
在樓下大堂見到有女人著裸體圍裙 背住大門同個看更講野
好似話佢出門口掉垃圾 冇帶鎖匙閂咗門入唔番屋
我F1已經好咸濕
以前小5上堂扮跌左野去執之後去睇女同學裙底
日光白白
坐車經過荔枝角上面巴士站
見到有個短裙鬼妹坐地下M 字腳等車
俾我都見晒佢底底
有個男仔企係我前面同我傾緊計 無啦啦佢個朋友走埋黎除佢條褲 嗰陣著緊pe褲。。
係班房比個FD 一野揭起條校裙
大堂等緊lift 前面個人妻彎低腰整架BB車
成對波露晒出黎 正撚到仆街 又大又靚

中學miss彎腰睇我D功課 露左少少波GAP出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞