[秒經] 一人一個走光經歷

143 回覆
444 Like 19 Dislike
以前中學玩閃避球比賽 對面有個女仔嗚低擋波 件PE衫太鬆身 睇到曬入面 仲要我地個班係咁Focus打對面個女仔 佢Keep嗚低住擋 我地睇左成5 6分鐘
冇人Share咁我Share多一個 以前中學每年都會洗班房 有年洗緊走廊隔離班有個女仔著好短嗰啲Pe褲 佢擘大對腳洗 成班男仔停晒手 喺到望佢 佢露曬條紅色底底出黎 之後佢奇怪點解啲人停晒手 之後發覺自己走光 即刻紅住面 跑返入班房
上pe堂除個男同學褲 成個屎忽見到哂
冇人Share咁我Share多一個 以前中學每年都會洗班房 有年洗緊走廊隔離班有個女仔著好短嗰啲Pe褲 佢擘大對腳洗 成班男仔停晒手 喺到望佢 佢露曬條紅色底底出黎 之後佢奇怪點解啲人停晒手 之後發覺自己走光 即刻紅住面 跑返入班房

點擘大對腳洗
游水堂有無數巨龍睇
F1被個Frd係全班男仔在面前除褲
之後我喊到傻咗
即係V字型咁 好似啲大陸撚Mou低咁
F1 有冇告俾老師聽 不過F1冇咩人識睇既 未到咸濕年齡
仲要我上堂摀去前面位睇佢櫃桶
跟住後面就有人話坐我後面個男仔裝我裙底
全班所有人呆曬
*仲有
F1點解可以咁咸濕 唔係正常F3之後先會諗嗰啲野既咩 不過話時話我發覺而家啲細路越嚟越早熟 講緊鹹濕嗰方面 其他野就退步左
又係F1 嗰陣啱啱識扮下靚著裙
行行街有個姐姐黎拍我膀頭指我條裙
我點知原來去完廁所無蚊好條裙所以裙角sip咗係底褲 露咗少少個pat除黎
好柒
裙底呢家嘢就小學生都識睇
不過我估係好奇唔係鹹濕個種睇
因為我記得我小學都成日裝男廁 但係唔係想鹹濕佢地 純粹係好奇
男同學pe褲入面無底褲
露jer
有冇叫埋啲Fd一齊欣賞
又岩 純粹係好奇
絲打 好多走光經歷
Cls 有冇出左名 通常呢啲好易傳到成校都知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞