一人一個婚禮司儀痴咗線既一刻

308 回覆
5768 Like 24 Dislike
散場個時 講左句 下次大家記得早D到
唔係司儀痴線得唔得?

試過司儀主持完一輪後,俾咪新娘新郎講野,新娘接咪後就話多謝司儀,因為當初諗唔到搵咩人做司儀,係司儀自己衝出黎話幫手,本身連請佢過嚟飲都無諗過,個刻全場大笑,個司儀頓變毒撚
唔係司儀得唔得
有次新郎新娘係台上多謝緊四大長老,不過台下無人聽
突然有個幾靚仔既走上台屌鳩啲人唔聽新郎新娘講野,最後無啦啦又問有冇人識佢未婚妻 個新娘黑曬面
個次去飲
個新朗係台上唱一生只愛你一個
咁新朗係肥肥地唔係好靚仔同唱得幾難聽
然後個司儀一上台話自己以為係院兆祥唱緊歌
成場靜左
果次我都係到
果條友係幾靚仔
有啲似余文樂
一念無明
details?
痴l線
試過去飲,新郎新娘多謝完四大長老之後
mc話: 多謝完就要有啲表示啦,我地而家請新郎新娘向父母三鞠躬致謝
新郎新娘又真係照做,四大長老塊面黑到
四大長老交換遊戲

點解可以咁冇常識
我想同大家講個故事。
有次我去飲酒既時候,見到一個女人,睇落約莫四五十歲左右,不過女人嘛,有返咁上個年紀,先有個種韻味。
我同佢飲左幾杯酒,傾計既話題開始愈黎愈踩界,我話我以前連3P都試過,佢就話:「母女丼你未試過啦掛?」
呢句說話,加埋佢個充滿慾火既眼神,已經唔係性暗示,而係挑逗,甚至挑釁了。佢咁樣拋得我浪頭,我冇理由縮沙架。何況,呢個女人就快五十都咁撚正,佢個女肯定仲正。我當時即刻扯到要校返鬆一格皮帶。
就係咁樣,我地上左的士,係的士既後座,我地已經不停咁做啲熱身運動,激到連隻DC9都猛咁係倒後鏡度偷睇我地。話咁快就去到佢屋企,就係佢攞條鎖匙插落大門個鎖匙窿個陣,仲擰轉頭對住我lam左一下咀唇,我即刻忍唔住飛撲埋去咀佢。就係呢個時候,佢將大門打開,向住屋入面叫:

「呀媽!!!!開餐啦!!!!!!!!」
做乜鳩
如果佢爆你琴日叫完雞 你估會點呢
即刻家變都似
痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞