[假架啲袋] IG女神jjjoann偷龍轉鳳用假袋大踢爆!!!

733 回覆
1920 Like 33 Dislike
樣衰空姐大把
真人靚 但稱唔上好靚,至少無相咁靚

佢同佢家姐一樣個頭都好大,真人睇成個比例勁奇怪
認真佢真人冇咁假
我撞過mchi三次
第一次係銅鑼灣 我估佢hco放工 重係o靚妹feel
第二次係朗豪坊佢個樣超西 靚女通病 真人好高瘦
第三次係旺中隔離 係街見到佢同男朋友泊架跑車係度 我覺得佢重靚左 佢男朋友180 幾靚仔 係大佬個種feel
算鳩數把啦 婚都結埋 都仲係樣都唔出得 仲要遮住哂 做緊個D野可以正常得去邊?
俾天收
家姐靚?ig?
佢係咪ig相都冇del過?
當咩事冇發生?
繼續推
pkjenn揾代購買架啲袋
我信佢借 真係買就出十鳩幾個story啦

真的
呢間專賣溝貨賣兼態度西架wor
前排潮流台先有個post講緊佢
幫佢買仲要助養埋佢隻支那雞女朋友不了 同大陰唇一樣咁垃圾
佢越做越串 賣得又貴
有冇條link睇下?
態度西又唔算 但mark up好撚多 食水勁深
之前搵佢買對鞋 佢講都冇講面交既時候整係用個鞋袋裝住話冇位拎盒 冇位拎唔緊要屌你老母比錢前講呀嘛仆街
之後仲有一路睇佢story 有次見到佢話 支付寶不知幾好用都唔知啲香港人屌咩 仆你個街即刻unfollow左 跟你條大6妹死上大6搵你啦
塊面方到 四方果咩
又唔係賣假野
有咩問題
支那整容雞就死返facebook post啦
代購bxholic係咪賣假野?? 點解Chanel logo 唔一樣? hermes開箱文又超假!!!
https://lih.kg/819264
又無落credit
個page好似係new media嘅page嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞