[假架啲袋] IG女神jjjoann偷龍轉鳳用假袋大踢爆!!!

734 回覆
1920 Like 33 Dislike
本港首席IG女神jjjoann一向揮金如土,貴氣逼人。
其富貴程度直逼何家千金!!!

不過呢挺「有錢女」點會甘心做飛雞,明眼人一睇就知只係俾女神拎黎打發時間過日晨!洗鬼出黎撈咩?

裙下之臣多不勝數,就黎明星仔都忍唔住拜倒女神石榴裙下!唔知女神名花有主仲收唔收兵? 佢應該很清楚收兵好過嫁人啦!唔係邊到黎咁多名牌袋,真係恨死一眾妹妹仔!

近日有網友金精火眼發現原來女神啲袋同真貨出入甚大!
更有人恥笑呢啲質素仲衰過深圳羅湖城個批!直頭狗也不屌啦
以下爆料內容由痴線西提供

佢d名牌,根本冇乜邊件係真
Gucci marmont,個w紋唔貼蓋邊

Chanel Gabrielle backpack,最底果排d格紋
(我唔識形容,你睇下金高銀同正品圖同佢果個個分別就明)

Chanel chevron le boy,25.5cm有7條v紋,28cm有9條,佢果個8條

Chanel perfect edge,都係最底下果行d格紋

最新發現Gucci sweater,你地睇common 個mm就知
Gucci sweater個MM真個件M字最尖掂晒綠色

Hermes個logo印到咁低其實真係好明顯

唔知大家睇唔睇得出啲字型,大小同字距都有出入
睇下個E字

仲有隻手鐲

歡迎各位巴絲齊來找不同

小美宣布心碎!無諗過女神竟然用咁低裝既手法魚目混珠扮上菜!!!不過都好佩服女神毫不畏懼,假野仲咁明目張膽影出黎曬命,真係當人盲的嗎? 完美飾演自欺欺人呢四隻字,女神妄想症程度同之前個條偷圖暗模有得揮,真是令人忍俊不禁

呢條女全身上下由個樣去到腳趾尾有無樣野係真?

Credit: 召喚痴線西(28)
呢位絕色美人真係生到傾國傾城!!

尤其眼頭就黎痴埋既個對銷魂眼!!!
正撚到射精!!!!
好想奶佢棚尾龍骨!!!!!

等我地一齊重溫小公主回到未紅(微整)時!!!
https://hk.lifestyle.appledaily.com/lifestyle/retails/daily/article/20150211/19036818

頭香支持呀美
刷刷下牙笑撚到仆街,牛油果後又一力作
支持呀美
美人
CLS
多謝大家g持!!!
必須留精!!
支持聲討女神!
佢女朋友英皇新星唔知遲啲會唔會進化到同jjjoann一樣呢啲眼耳口鼻
為何捨棄唐e?~
正打算不久嘅將來就會開post
唐姨洗撚用假袋咩
好撚樣衰
笑到仆街
呢堆超A貨應該都唔平 女神落重本呀
Lm
g持美人
我係話 做乜唔幫佢出 新聞~
g持 美人
第6張我數到7條v紋
啲爆料內容我repost咋唔係我打架
絲打好波
以前個樣咪正正常常幾好睇
搞乜整到成個蛇精男咁
第四條v個角唔應該冇咗 真野個角係對番齊個cc logo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞